İmamoğlu'nun son umudu: Elde var Özgür Özel

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
İmamoğlu'nun son umudu: Elde var Özgür Özel

Politika Haberleri  / HABER MERKEZİ

Kasım ayında 38’inci Olağan Kurultay’a gidecek olan CHP’de, bir yandan da yerel seçim stratejisi belirlenmeye çalışıyor.

FERHAT EKİNCİ'NİN HABERİ - Koltuğunu kaptırmak istemeyen isimler taktik savaşlarına başladı. Cumhurbaşkanlığı seçimlerine kadar birlikte hareket eden CHP ve İyi Parti, seçimlerden mağlubiyetle çıkmalarının ardından ipleri koparmıştı. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener de her ilde kendi adaylarını çıkaracaklarını belirterek ittifak kapılarını kapatmıştı. Değişimcilerin Genel Başkan adayı Özgür Özel, kazanması hâlinde ittifak ortamını yeniden oluşturacağını sık sık dile getirirken, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da seçimi yeniden kazanmak için tüm umudunu Özel’e bağlamış durumda.

BİRLİKTE ÇALIŞACAKLAR

CHP ve İyi Parti’nin ittifakı sayesinde İstanbul koltuğunu alan Ekrem İmamoğlu, yerel seçimleri tekrar kazanabilmek için ‘İstanbul İttifakı’nın oluşması gerektiğini sürekli dile getiriyor. CHP’nin Cumhur İttifakı’nın karşısında tek başına kazanma şansının çok az olduğu belirtiliyor. Özgür Özel de CHP ve İyi Parti’nin ittifak yapmadan seçime girmesini ‘Harakiri’ olarak nitelendiriyor. Özgür Özel, Genel Başkanlık yarışını kazanması hâlinde diğer partilerle yeniden ittifak arayışına girerek İstanbul’da ikinci Ekrem İmamoğlu dönemini başlatmak için çalışacak.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...