'İstanbul Vizyonu'nu açıklayan Murat Kurum sahneye görsel şölenle çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Cumhur İttifakı'nın İBB adayı Murat Kurum, İstanbul Vizyonu'nu açıkladığı toplantıda sahneye görsel bir şölenle çıktı. Gencinden yaşlısına, işçisinden beyaz yakalısına kadar birçok İstanbullunun temsil edildiği kareografide Kurum'u sahneye İstanbullular çağırdı. Bu sırada ekrana ise İstanbul sinevizyonu yansıtıldı.

Türkiye adım adım yerel seçime yaklaşırken siyaset arenası da adayların çalışmalarıyla hareketlendi. Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum da bugün Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Türkiye Yüzyılı İstanbul Vizyonu Toplantısı'nda İstanbul'a ilişkin planlarını anlattı.

Kurum'un sahneye çıkmadan önce sahne arkasında dev ekrana İstanbul yansıtıldı. Sahnede gencinden yaşlısına; işçisinden beyaz yakalısına İstanbullular yer aldı. İstanbullular sahneden Murat Kurum'u işaret etti. Kareografinin sonunda Kurum, İstanbullularla beraber sahneye çıktı.

Kurum'un konuşması bu karegorafiyle başladı.

'İstanbul Vizyonu'nu açıklayan Murat Kurum sahneye görsel şölenle çıktı

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...