İYİ Parti'den istifa edip AK Parti'ye geçen Hatipoğlu: Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı olmak istiyorum

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İYİ Parti'den istifa edip AK Parti'ye geçen Hatipoğlu: Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı olmak istiyorum

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İYİ Parti'den istifa ederek AK Parti'ye katılan Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu katıldığı televizyon programında Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olmak istediğini resmen açıkladı. Hatipoğlu, “Ben aday olmak tabii ki isterim. Eskişehir'i AK Parti belediyeciliğiyle tanıştırmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti'den istifa edip AK Parti'ye geçen ve rozetini bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın taktığı Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu katıldığı televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu. İYİ Parti’den istifasının ardında Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olma isteğinin reddedilmesi iddiası yer alan Hatipoğlu, AK Parti’nin adayı olmak istediğini resmen açıkladı. 

“ESKİŞEHİR’İ AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİYLE TANIŞTIRMAK İSTİYORUM”

Yerel seçimlerle ilgili dikkat çeken ifadeler kullanan Nebi Hatipoğlu, "Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olacak mısınız?" sorusuna "Ben aday olmak tabii ki isterim. Eskişehir'i AK Parti belediyeciliğiyle tanıştırmak istiyorum" cevabı verdi. Hatipoğlu, Habertürk'te yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“ADAY OLMA İHTİMALİM VAR, BEN DE İSTİYORUM”

"Aday olma ihtimalim var. Tabii ki ben de isterim ama karar sayın Cumhurbaşkanımızda. Ben tabii ki istiyorum. Ben memleketimde 25 yıldır hizmet görmeyen bir sanayiciyim. Yılmaz hocamız sağolsun Eskişehir'i bir marka yaptı. Ama zamana yenilme gibi bir şey var. Eskişehir yeterli kaynaklardan yaralanamadı. Bizim kronikleşmiş çok büyük sorunlarımız var. Ortada bir sıkıntı var. AK Parti belediyeciliğiyle inşallah Eskişehir'i tanıştıracağız."

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...