Kılıçdaroğlu'nun Ankara'da tuttuğu ofis hareketlendi: Uysal ziyareti sosyal medyadan paylaştı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kılıçdaroğlu'nun Ankara'da tuttuğu ofis hareketlendi: Uysal ziyareti sosyal medyadan paylaştı

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Kurultaydaki seçimi kaybeden eski CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Ankara'da açtığı ofis hareketlendi. Kılıçdaroğlu bugün seçim sonrası dağılan 6'lı masadaki küçük ortaklardan Demokrat Parti'nin Genel Başkanı Gültekin Uysal'ı ağırladı.

CHP'de 13 yılda 13 seçim kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu dönemi sona erdi. CHP’nin 4-5 Kasım’daki büyük kurultayında genel başkanlık seçimini kaybeden Kılıçdaroğlu koltuğunu Özgür Özel’e devretti. 

Ana muhalefetteki değişimin yankıları sürerken sürpriz bir gelişme yaşanmıştı. 

Bundan sonra ne yapacağı merak edilen Kılıçdaroğlu, siyasete kuracağı bir vakıf üzerinden devam etme kararı almıştı. Kılıçdaroğlu’nun buradaki çalışmalarıyla partide hala bir denge görevi üstlenmek istediği öğrenilmişti. 

ANKARA’DA OFİS AÇTI

Eski CHP lideri bu amaçla Ankara’da kiralık olarak tuttuğu müstakil, dubleks ve üç odası bulunan bir ofis açtı. Kılıçdaroğlu'nun ilk ziyaretçilerini de kabul ettiği öğrenilmişti. 

UYSAL DA ZİYARET ETTİ

Öte yandan Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal da Kılıçdaroğlu'nu yeni ofisinde ziyaret etti. Ziyarette Uysal'a, partisinin genel başkan yardımcısı Cemal Enginyurt'un eşlik ettiği görüldü. 

Kılıçdaroğlu'nun Ankara'da tuttuğu ofis hareketlendi: Uysal ziyareti sosyal medyadan paylaştı

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Uysal, bu ziyaretin fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

Cumhuriyet Halk Partisi Eski Genel Başkanı, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu çalışma ofisinde ziyaret ettik. Uzun süreli bir teşrik-i mesai sonrasında, bir süredir bulamadığımız istişare etme imkanını bulduk. Kendilerine nazik kabulleri için teşekkür ediyorum.

6’LI MASADAKİ LİDERLERE KOMŞU

Kılıçdaroğlu’nun açtığı ofisinin konumu da ilgi çekici oldu. Kılıçdaroğlu, çalışma ofisi için İYİ Parti, DEVA ve Gelecek partilerinin genel merkezlerinin de bulunduğu Mustafa Kemal Mahallesi'ni tercih etti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na komşu olan Kılıçdaroğlu'nun adres noktasındaki kararı için ‘3 liderle temaslarına devam edecek’ şeklinde yorumlar yapıldı.

ERDOĞAN’DAN OFİS GÖNDERMESİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin Meclis’teki grup toplantısı yaptığı açıklamada CHP Genel Başkanlığı'nı kaptıran Kemal Kılıçdaroğlu'na ofis göndermesi yapmıştı.

“İNŞALLAH MUTFAĞI UNUTMAMIŞTIR”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde sık sık evinin mutfağından paylaşım yapmasına atıfta bulunarak, "Kemal Kılıçdaroğlu ofis açmış sanırım, inşallah mutfağı da unutmamıştır." ifadelerini kullanmıştı.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...