Kurultay'a giden İYİ Parti'den mesaj: Meral Akşener'in etrafında kenetleneceğiz

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kurultay'a giden İYİ Parti'den mesaj: Meral Akşener'in etrafında kenetleneceğiz

POLİTİKA Haberleri

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Genel İdare Kurulu (GİK) üyeleri ile bir toplantı gerçekleştirdi. Parti sözcüsü Kürşat Zorlu, toplantının ardından sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada 24 Haziran'da 3. Olağan Büyük Kurultayı gerçekleştireceklerini belirterek, "İYİ Parti ailesi bu büyük buluşmada liderimiz sayın Meral Akşener'in etrafında kenetlenerek ülkemizin içine sokulduğu çıkmazdan kurtuluşu ve yeni yol haritasını müjdeleyecektir." ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkan'ı Meral Akşener, bugün GİK üyeleri ile bir araya geldi. Toplantının ana gündemi ise kurultay oldu. Toplantının ardından sosyal medya üzerinden bir açıklama yapan İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, kurultayın daha önce belirtildiği gibi 24 Haziran'da gerçekleştirileceğinin altını çizdi.

Zorlu, yaptığı yazılı açıklamada, bugün İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısının gerçekleştirildiğini, toplantıda seçim sonrası gelişmeler ve yaklaşan "Büyük Kongre" hakkında görüş alışverişinde bulunulduğunu belirtti.

"BÜYÜK BULUŞMADA LİDERİMİZ MERAL AKŞENER'İN ETRAFINDA KENETLENECEĞİZ"

İYİ Parti'nin, 24 Haziran 2023 Cumartesi günü, Ankara ATO Congresium'da, 3. Olağan Büyük Kurultayı'nın gerçekleştirileceğini anımsatan Zorlu, şunları kaydetti: "İYİ Parti ailesi bu büyük buluşmada liderimiz Sayın Meral Akşener'in etrafında kenetlenerek, ülkemizin içine sokulduğu çıkmazdan kurtuluşu ve yeni yol haritasını müjdeleyecektir. Bu süreçte bizi birbirimize düşürmeye çalışanlara, yolumuza tuzak kuranlara ve şahsi çıkarlarını gözetenlere karşı tüm teşkilatlarımızla birlikte ve dimdik duracağız.

"MERAL AKŞENER'İN ÖNDERLİĞİNDE İKTİDAR HEDEFİNE GÜÇLÜ ADIMLARLA İLERLEYECEĞİZ"

Unutulmamalıdır ki nice engellere, elektriği kesilen salonlara, hakaret ve tehditlere karşı durarak bugünlere ulaşan cesurlar hareketi 'Ben' değil, 'Biz' olabilmenin adresidir. İYİ Parti tüm mensuplarıyla, Türkiye'nin umudu ve milletinin sesi olan Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener önderliğinde, iktidar hedefine çok daha güçlü adımlarla ilerleyecektir."

https://twitter.com/zorlu77/status/1668300979677147158

Kaynak: Anadolu Ajansı

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...