CHP'den yerelde işbirliği trafiği! Özel ve Yavaş'tan DP ve Saadet liderleriyle peş peşe temas

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
CHP'den yerelde işbirliği trafiği! Özel ve Yavaş'tan DP ve Saadet liderleriyle peş peşe temas

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Yerel seçimlere adım adım yaklaşırken CHP işbirliği trafiğini artırdı. Yeniden Ankara'da CHP'den aday olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, DP Genel Başkanı Gültekin Uysal ile görüşürken, CHP lideri Özgür Özel, Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu ile bir araya geldi.

Türkiye Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından bir kez daha seçim atmosferine girdi. Ana muhalefet lideri Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) yerrelde işbirliğini artırmak için bugün peş peşe kritik temaslar gerçekleştirdi. CHP lideri Özgür Özel, Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu ile görüşürken, bir kez daha Ankara'da aday gösterilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal ile bir araya geldi.

ÖZEL KARAMOLLAOĞLU İLE BİR ARADA

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile bir araya geldi. CHP'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Özel ile Karamollaoğlu, CHP Genel Merkezi'nde görüştü. Özel'e, Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel ile CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın eşlik etti.

ANKARA İÇİN FİKİR ALIŞVERİŞİ

Mansur Yavaş ise DP Lideri Gültekin Uysal ile Demokrat Parti'nin Genel Merkez’inde görüştü. Ziyaret basına kapalı olarak gerçekleşti. Görüşmede, yerel seçimler ve Ankara'nın geleceği hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

İkili görüşmede; Yavaş’ın, Uysal’a Ankara’da beş yıl boyunca yapılan çalışmalar hakkında hazırlanan özet faaliyet raporunu sunarak bilgi verdiği bildirildi.

Ziyaretin ardından resmi sosyal meyda hesaplarından görüşmeye ilişkin fotoğraf paylaşıldı.

CHP ADAYLARINI PERŞEMBE GÜNÜ DUYURACAK

Öte yandan CHP'de yerel seçim için aday belirleme süreci devam ediyor. CHP'de parti tüzüğü gereği, 31 Mart 2024'te yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri için adaylar, PM onayı ile belirleniyor.

Bugüne kadar düzenlenen PM toplantılarında, aralarında Ankara ve İstanbul'un da bulunduğu 7 büyükşehir, 12 il, 77 büyükşehir belediyesine bağlı ilçe, 147 ilçe belediyesi, 108 de belde belediye başkan adayı açıklandı.

Aralarında Ankara ve İstanbul'un da bulunduğu 7 büyükşehir, 12 il, 77 büyükşehir belediyesine bağlı ilçe, 147 ilçe belediyesi, 108 belde belediye başkan adayını belirleyen CHP'de perşembe günü yapılacak PM'de yaklaşık 150 aday daha resmen kamuoyuna duyurulacak. CHP'de yeni PM toplantısı, 4 Ocak'ta Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında yapılacak.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Yılmaz19 Nisan 2024 10:21

valla bravo len chp lideri özgür özele işbirliği artıyo işte her partiyle konuşuyo yerel seçimler için ne yaptınız ne etiniz diye ben buna toparlanma diyom ben işte böyle devam ediyom olum işte bravo diyom işte süper iş çıkarıyo bu adam işte süper olmuş işte bravo len

Sonraki Haber Yükleniyor...