Mevlüt Çavuşoğlu'ndan müzakere açıklaması

Düzenleyen:
Mevlüt Çavuşoğlu'ndan müzakere açıklaması

POLİTİKA Haberleri

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı'na katılmak için geldiği Brüksel'de Rusya-Ukrayna müzakerelerine ilişkin son dakika açıklamasında bulundu.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 6-7 Nisan'da düzenlenecek NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı'na katılmak üzere Belçika'nın başkenti Brüksel'e geldi.

DIŞİŞLERİ BAKANLARI OLACAK

Bakan Çavuşoğlu Brüksel'de yaptığı ilk açıklamada Rusya-Ukrayna müzakerelerine ilişkin, "Ukrayna ve Rusya arasında  daha fazla yeni görüşme olmasını bekliyoruz. Muhtemelen dışişleri bakanları düzeyinde olacak." ifadelerini kullandı.

KRİTİK ZİRVEDE ÇOK SAYIDA ÜLKE OLACAK

NATO Dışişleri Bakanları, Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırılarını ele alacak ve Ukrayna'nın kendisini savunması için tanksavar silahlar, hava savunma sistemleri ve diğer teçhizatın yanı sıra insani ve mali yardım konusunu görüşecek. NATO Dışişleri Bakanlarına Ukrayna, Finlandiya, İsveç, Gürcistan, Avrupa Birliği'nden ve NATO'nun Asya-Pasifik ortakları Avustralya, Japonya, Yeni Zelanda ve Güney Kore'den isimler de katılacak.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...