MİT'in başına geçeceği iddia edilen İbrahim Kalın'dan dikkat çeken hareket

Düzenleyen:
- Güncelleme:
MİT'in başına geçeceği iddia edilen İbrahim Kalın'dan dikkat çeken hareket

POLİTİKA Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı kabine listesinde MİT Başkanı Hakan Fidan Dışişleri Bakanlığı'na getirildi ve MİT'in başına ise Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın geçeceği iddia edildi. Bu iddialar konuşulmaya devam ederken İbrahim Kalın'ın sosyal medya hesabında yaptığı değişiklik dikkat çekti.

Seçimlerde zafer elde eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, mazbatasını aldı ve yeminini etti. Buradan Çankaya Köşkü'ne geçen Erdoğan, yeni kabine üyelerini açıkladı. Herkesin merakla beklediği kabine listesinde Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve 15 bakan değişti ve görevine devam eden bakanlar Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca oldu.

Listenin en çok konuşulan isimlerinden biri ise Hakan Fidan'dı. MİT Başkanı Hakan Fidan, Dışişleri Bakanlığı'na getirildi. Boş kalan MİT Başkanlığı koltuğuna ise gelecek isim henüz açıklanmadı ancak kulislerde dolaşan bilgilere göre bu koltuğa Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın gelecek. 

İBRAHİM KALIN'DAN DİKKAT ÇEKEN HAREKET

Fidan'ın Dışişleri Başkanlığına getirilmesi ile MİT'in başına geçeceği iddia edilen İbrahim Kalın bugün Twitter hesabında profil fotoğrafını değiştirdi. Kalın, siyah yoğunluklu bir profil fotoğrafı kullanarak yaptığı değişiklik ile dikkat çekti.

MİT'in başına geçeceği iddia edilen İbrahim Kalın'dan dikkat çeken hareket

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...