'Nedir bu Tayyip Erdoğan düşmanlığı'

'Nedir bu Tayyip Erdoğan düşmanlığı'
Başlık Resmi'Nedir bu Tayyip Erdogan düsmanligi'

İhsan Özkes Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda düzenlenen 30 Ağustos resepsiyonuna katılmasının ardından kendisini eleştirenlere ateş püskürdü.

Kaydet
|
7 Haziran seçimlerinde CHP'den İstanbul Milletvekili olarak Meclis'e giren daha sonra ise partisinden istifa eden emekli müftü İhsan Özkes, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki 30 Ağustos Resepsiyonu'na katıldı.
Resepsiyona katılmasını eleştirenlere ise Twitter hesabı üzerinden yüklendi. Yaptığı açıklamayla dikkatleri üzerine çeken Özkes, “Saray'da 30 Ağustosta şehit olanlar ve tüm şehitler için Kur'an-ı Kerim okundu dualar edildi. Keşke bana saldıranlar da orada olsaydılar. Sanki bir ayıp işlemişim bir günah işlemişim gibi saldıranlara Allah akıl fikir versin Nedir bu Tayyip Erdoğan düşmanlığı? Allah ıslah etsin.
Meraklılar için söyleyeyim Atatürk de bu gün yaşıyor olsa bu akşam mutlaka Saray'da olurdu” dedi.

'Nedir bu Tayyip Erdoğan düşmanlığı'
Başlık Resmi'Nedir bu Tayyip Erdoğan düşmanlığı'


Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Politika
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.