Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sisi ve Esad'la görüşme sinyali: Siyasette küslük olmaz!

Düzenleyen:
- Güncelleme:

POLİTİKA Haberleri

Son dakika... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısının ardından gazetecilerin 'Esad ve Sisi ile görüşme olacak mı?' sorusuna cevap verdi. Erdoğan, "Olabilir, siyasette küslük ve kırgınlık olmaz" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM'deki AK Parti Grup Toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını cevapladı. Erdoğan, ''Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile ikinci bir görüşme olur mu?'' sorusuna ''Olabilir'' cevabını verdi. Olası görüşmenin zamanı da sorulan Cumhurbaşkanı ''Tarih verilir mi?'' diye konuştu.

"ENİNDE SONUNDA ADIMLARIMIZI ATARIZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad ile görüşüp görüşmeyeceği de soruldu. Erdoğan bu soruya ilişkin, "Esad ile görüşme olabilir. Siyasette küslük dargınlık olmaz, eninde sonunda adımlarımızı atarız" cevabını verdi.

BAHÇELİ: ESAD İLE DE GÖRÜŞÜLMELİ

Dün partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile görüşmesini değerlendirmişti. Erdoğan-Sisi temasının doğru olduğunu belirten Bahçeli, Suriye Cumhurbaşkanı Beşar Esad ile de görüşülmesi için gerekli ortamın oluşturulması gerektiğini söylemişti.

(İHA)

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...