Yerel seçimde jest bekleyen Özel'e Akşener'den sert cevap: "CHP'den midem bulanıyor artık"

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Yerel seçimde jest bekleyen Özel'e Akşener'den sert cevap: "CHP'den midem bulanıyor artık"

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Balıkesir'de jest talebine İyi Parti lideri Akşener'den sert cevap geldi. Ankara'da seçim çalışmalarını sürdüren Akşener, "CHP'nin bu jest isteme işleminden bıktım, usandım, midem bulanıyor artık." dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yenilgiyle ayrılan Altılı Masa resmen dağıldı.... Yerel seçimler öncesinde Millet İttifakı partileri birbirine düştü. CHP, DEM ile uzlaşı yaparak seçimlere girerken İyi Parti seçimlere tek başına yarışmaya karar verse de CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den son bir jest istedi. 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Balıkesir'de jest talebine İyi Parti lideri Akşener sert cevap verdi. Akşener, "CHP'nin bu jest isteme işleminden bıktım, usandım, midem bulanıyor artık" dedi.

SEÇİM ÇALIŞMALARINI ANKARA'DA SÜRDÜRDÜ

İyi Parti lideri Akşener, bugün Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde İyi Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Topel Yıldırım, İyi Parti Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Fehmi Kandemir ile seçim çalışmalarını sürdürdü. Esnafı ziyaret eden ve vatandaşlarla sohbet edip fotoğraf çektiren Akşener, programının ardından basın mensuplarının sorularına cevap verdi.

KAYBETMENİN SUÇUNU BENİM ÜZERİME ATIYORLAR

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Balıkesir’de belediye başkan adaylığı konusunda 'İyi Parti’den bir jest bekliyoruz' sözlerinin sorulmasına üzerine Akşener, şunları söyledi:

"Her bir suçu benim üzerime bırakıyor herkes. Ben günahları yiyeyim, hay hay yeter ki siz günahsız kalın. Biz başaramadık. 3 yıl boyunca bir araya toplanıp düzgünce tek bir adayın etrafında toplanıp gidelim dedim.

CHP'DEN BIKTIM USANDIM, MİDEM BULANIYOR

Cumhuriyet Halk Partisi'nin bu jest isteme işleminden bıktım, usandım, midem bulanıyor artık. Biz o 15 milletvekili arkadaşlarımızı zora düşürecek hiçbir şey yapmadık. Teşekkür ede ede gezdik."

İyi Parti Mamak Belediye Başkan adayı Hüseyin Bayındır'ın adaylığının Yüksek Seçim Kurulu tarafından düşürülmesine ilişkin ise Akşener, "Orada söylenecek bir şey yok" dedi.
Esnaf ziyaretinde Akşener'e İyi Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Topel Yıldırım, İyi Parti Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Fehmi Kandemir ve partililer de eşlik etti.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Adanali 1 Mart 2024 22:03

Ozel kim sin sen meral hanimlen konusacaksin sen kendi partin genel baskanini arkadan bicakladin be terbiyesis kemalin sayesinde turkiye seni tanadi be utanmaz...

Sonraki Haber Yükleniyor...