Bakan Koca o ismi paylaşıp çağrı yaptı: Önce aşı, salgına karşı üstünlük

Düzenleyen:
Bakan Koca o ismi paylaşıp çağrı yaptı: Önce aşı, salgına karşı üstünlük

SAĞLIK Haberleri

Sağlık Bakanı Koca, nişanlı olan hemşireleri paylaşarak, Temmuz ayında düğün yapacaklarını söyleyerek, düğünden önce, aşı salgına karşı üstünlük kazanmalı mesajını verdi.

Koronavirüsle mücadele aşı hayati önem taşıyor. Sağlık çalışanları canla başla bu sürece katkı sağlamaya çalışıyor. Toplumda oluşacak aşı bilinciyle salgına karşı zafer kazanma yolunda önemli adımlar atılıyor. Bu doğrultuda nişanlı olan sağlık çalışanlarını paylaşan Bakan Koca, düğün tarihlerinin temmuz ayında olduğunu söyleyerek çağrıda bulundu.

"SALGINA KARŞI ÜSTÜNLÜK KAZANILMALI"

Bakan Koca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda meslektaş olan ve aynı zamanda nişanlı olan Uğur Demirel ile Sare isimli hemşireleri paylaşarak, "Hemşire arkadaşımız Uğur Demirel, Gaziantep-Şahinbey’de aşıların bir an önce tamamlanması için çalışıyor. Covid-19 yoğun bakım biriminde görevli meslektaşı Sare Hanımla nişanlı, Temmuza düğün tarihi aldılar: Düğünden önce, aşı salgına karşı üstünlük kazanmalı" açıklamalarında bulundu.

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...