Bakan Koca: Türkiye'nin ilk Covid-19 servisi yoğun bakım kapılarını kapattı

Düzenleyen:
Bakan Koca: Türkiye'nin ilk Covid-19 servisi yoğun bakım kapılarını kapattı

SAĞLIK Haberleri

Vaka sayısının 1000'in altına düşmesinin ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca alınan yeni kararı sosyal medya hesabından paylaştı. Bakan Koca, "Türkiye'nin ilk karantina ve pandemi hastanesi olan Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki Covid-19 servis ve yoğun bakım alanları artık ihtiyaç kalmadığı için kapatıldı" dedi.

Koronavirüs vaka sayılarının 1000'in altına düşmesi ve toplu taşımada maske zorunluluğunun kaldırılmasının ardından yeni bir karar daha alındı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından alınan yeni kararı açıkladı.

Bakan Koca, Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki koronavirüs servisi ve yoğun bakım alanlarının artık ihtiyaç kalmadığı için kapatıldığını belirtti.

"ARTIK İHTİYAÇ KALMADIĞI İÇİN KAPATILDI"

Koca paylaşımında "Türkiye'nin ilk karantina ve pandemi hastanesi olan Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki Covid-19 servis ve yoğun bakım alanları ARTIK İHTİYAÇ KALMADIĞI İÇİN KAPATILDI. Hastanede 2 yılı aşkın sürede 11 bin Koronavirüs hastası tedavi edilmişti" ifadelerine yer verdi.

Bakan Koca: Türkiye'nin ilk Covid-19 servisi yoğun bakım kapılarını kapattı


Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...