Bakan Koca’dan MHRS çağrısı: Randevu sorununu birlikte çözebiliriz

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bakan Koca’dan MHRS çağrısı: Randevu sorununu birlikte çözebiliriz

SAĞLIK Haberleri

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hastanelerde yaşanan randevu sorununa ilişkin, Twitter üzerinden açıklama yaptı. Koca, paylaşımında “Zorluk çıkardığımız kişi bir yakınımız da olabilir. Randevu sorununu birlikte çözebiliriz” dedi.

Son dönemde MHRS randevularında yaşanan yoğunlukla ilgili Sağlık Bakan Fahrettin Koca, açıklama yaptı.

Bakan Koca, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda “Kapı komşusu iki kişi düşünün. Biri randevu almış, gitmeyecek. İptal etmemiş. Diğeri, aynı branşta randevu almakta zorlanıyor. İptal edilmeyen randevuların yol açtığı sorun bu kadar açık. Zorluk çıkardığımız kişi bir yakınımız da olabilir. Randevu sorununu birlikte çözebiliriz” diyerek vatandaşlara çağrı yaptı.

https://twitter.com/drfahrettinkoca/status/1610602959993192449 

HASTANE RANDEVUSUNA GİTMEYENE YAPTIRIM

MHRS randevularında yaşanan yoğunluğun önüne geçmek Sağlık Bakanlığı yeni bir adım atmıştı. Bakanlık, hastane randevularına gitmeyenlere iptal etmedikleri takdirde yaptırım uygulayacaklarını bildirmişti. Yeni uygulamaya göre, gitmeyeceği randevuyu iptal etmeyen kişiler 15 gün boyunca aynı bölümden randevu alamayacak.

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...