Diş hekimleri 'Ağız ve Diş Sağlığı Haftası' kapsamında bir araya geldi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Diş hekimleri 'Ağız ve Diş Sağlığı Haftası' kapsamında bir araya geldi

Sağlık Haberleri

21-27 Kasım “Ağız ve Diş Sağlığı Haftası” kapsamında, Atlas Üniversitesi'nde düzenlenen etkinlikte Diş Hekimleri ve Diş Hekimliği Fakültesi öğrencileri bir araya geldi.

21-27 Kasım “Ağız ve Diş Sağlığı Haftası” kapsamında, Atlas Üniversitesi ve İstanbul Diş Hekimleri Odası tarafından dün Türk Diş Hekimliğinin 114'üncü yılını kutlamak amacıyla Atlas Vadi Oditoryumda Bilimsel Toplantı gerçekleştirildi. Yaklaşık 500 kişinin katılımı ile gerçekleşen toplantıya, diş hekimleri ve Diş Hekimliği Fakültesi öğrencileri yoğun ilgi gösterdi.

Açılış konuşmaları İstanbul Diş Hekimleri Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Prof. Dr. Ender Kazazoğlu, Atlas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Küçük ve Atlas Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Katiboğlu tarafından yapıldı. Ayrıca etkinlikte, Pera Sanat Akademisinin konseri de yer aldı.

Bilimsel Toplantı Doç. Dr. Erol Cansız “TME Hastalıklarına Cerrahi Bakış” sunumu ile başlarken, Doç. Dr. Rifat Gözneli'nin “Temporomandibular Rahatsızlıklar ve Stabilizasyon Splinti Tedavisi” ile Dr. Melih Şengül'ün “Okluzal Rehabilitasyon Tedavilerinde Ortopedik Stabilite” konusundaki sunumları ile devam etti. Ağız ve Diş Sağlığı Haftası kapsamında gerçekleşen Bilimsel Toplantı katılımcılara faydalı bilgiler sağlarken, İstanbul Diş Hekimleri Odası adına Prof. Dr. Ender Kazazoğlu; Rektör Prof. Dr. Mustafa Küçük ve Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Katiboğlu'na, etkinliğe desteklerinden dolayı plaket takdim etti.

Düzenleyen:  - Sağlık
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...