En güzel, duygulu Hemşireler Günü mesajları ve sözleri 2023!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
En güzel, duygulu Hemşireler Günü mesajları ve sözleri 2023!

SAĞLIK Haberleri

Koronavirüs pandemisiyle birlikte önemlerini bir kez daha gördüğümüz ve varlıklarıyla hayatımızı kolaylaştıran sağlık çalışanları birçok alanda çalışmalar yapıyor. Doktorlar, teknikerler, temizlik personelleri, hemşireler ve daha niceleri... Her gün övgüyü ve teşekkürü hak eden sağlıkçılardan hemşireler için bugün özel bir gün. 12 Mayıs Dünya Hemşireler Günü. Bugüne özel kutlama mesajları ve güzel sözler arayan kullanıcılar için sağlık çalışanı hemşirelere gönderebileceğiniz birbirinden güzel mesajları sizler için derledik.

Sağlıkçılar özellikle pandemi dönemiyle birlikte varlıklarına bir kez daha şükran duyduğumuz 'kahramanlar' oldu. 

Manevi olarak büyük bir öneme sahip meslek grubunda doktorundan hemşiresine ve tüm sağlık çalışanları dek büyük bir özveriyle çalışarak tüm dünyayı etkileyen bu kritik sürecin en az hasarla atlatılmasını sağladı. 

Böylesine saygı duyulan ve ciddi emek gerektiren sağlık sektöründe çalışanlar arasından bir grup için temsili olarak da olsa bu günü kıymetli yapan önemli bir tarih bugün. 12 Mayıs Dünya Hemşireler günü. 

Bugüne özel olarak sağlık çalışanlarından hemşirelerin gösterdikleri gayret ve fedakarlıklara karşı teşekkür etmek ve bir kez daha onları onure etmek için Hemşireler Günü mesajları ve sözleri de sıkça aranıyor. Florence Nightingale'in anısına kutlanmaya başlanan Dünya Hemşireler Günü için en güzel ve anlamlı Hemşireler günü kutlama sözleri ve mesajları 2023 sizler için derledik.

2023 HEMŞİRELER GÜNÜ TARİHİ

2023 Hemşireler Günü tarihi araştırıldığında her sene 12 Mayıs tarihinde kutlandığı görülüyor. 1974'ün 12 Mayıs tarihinden bu zamana dek kutlanan Hemşireler Günü'nün tarihi bir anlamı bulunuyor. Çünkü 12 Mayıs, modern hemşireliğin de kurucusu Florence Nightingale'in doğum günü.

En güzel, duygulu Hemşireler Günü mesajları ve sözleri 2023!

HEMŞİRELER GÜNÜ MESAJLARI, KUTLAMA SÖZLERİ

Hemşireler Günü'ne özel hemşirelik yapan sağlık çalışanı tanıdıklarınızın bu özel gününü aşağıdaki mesajlarla kutlayabilirsiniz:

– Gece gündüz demeden sağlığımız için çalışan tüm hemşirelerimizin hemşireler günü kutlu olsun.

– Sevgi, şefkat ve hoşgörünün simgesi haline gelen hemşirelerimizin hemşireler günü kutlu olsun.

– “Önce İnsan” diyerek halkla hizmeti şiar edinmiş, insanların sağlıkları için çok önemli ve kutsal bir görevi ifa eden, bu yüce mesleğin mensubu bütün fedakâr, cefakâr hemşirelerimizin “Hemşireler Gününü” kutlayarak meslek hayatlarında başarılar dilerim.
– Sağlık ordusunun vazgeçilmezleri hemşirelerin hemşireler günü kutlu olsun.

– 12 Mayıs Dünya Hemşireler günü, sağlık personelimize kutlu ve hayırlı olsun

-12-18 Mayıs Hemşireler haftası. Bütün hemşirelerimizin Hemşireler günü kutlu olsun.

– Hayatımız ve sağlığımız için emek harcayan hemşirelerimizin Hemşireler Günü ve Hemşireler Haftası kutlu olsun.

– Her türlü olumsuzlukta, maddi ve manevi zorlukta ülkemizin her köşesinde, insan hayatının kutsallığından ödün vermeksizin, her türlü özveri ve gayretle mesleğini icra etmeye çalışan tüm hemşirelerimizin “12 Mayıs Hemşireler Gününü” Kutlar sağlık ve mutluluklar dilerim.

-Ülkemizin her köşesinde insan hayatının kutsallığından ödün vermeksizin sonsuz sabır, her türlü özveri, gayret ve sevgi ile mesleğini icra etmeye çalışan, değerli Hemşirelerimizin 12-18 Mayıs Hemşirelik Haftasını kutlar, meslek hayatlarında başarılar dilerim.

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...