Ender Saraç tavsiyesi: Kilo verme garantili, yağları anında yakıyor! Toz haline getirip için

Düzenleyen: / Kaynak: Youtube (Ender Saraç ile Sağlıklı Günler), Turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Ender Saraç tavsiyesi: Kilo verme garantili, yağları anında yakıyor! Toz haline getirip için

SAĞLIK Haberleri  / Youtube (Ender Saraç ile Sağlıklı Günler), Turkiyegazetesi.com.tr

Sandaloz sakızının zayıflama konusunda etkisi büyük. Hızlı bir şekilde kilo vermek isteyenler bu doğal ürünün nimetlerinden faydalanıyor. Ayurveda Uzmanı ve beslenme danışmanı Ender Saraç, kısa sürede ve sağlıklı bir şekilde zayıflamaya yardımcı sandaloz sakızıyla hazırlanan bir tarif sunuyor.

YAZAR: MELİN ÖZTÜRK / Afrika bitkisinden elde edilen bir madde olan sandaloz sakızı, ideal kiloya ulaşmak için tüketilen bir gıda. Dr. Ender Saraç’ın da önerdiği bu ürün yağ yakımını hızlandırıyor.

SANDALOZ SAKIZLI ELMA SİRKESİ KARIŞIMI NASIL YAPILIR?

Hammaddesi sandaloz ağacı olan bu sakız, özellikle elma sirkesi ile tüketildiğinde zayıflamayı sağlıyor. Dr. Ender Saraç, bu iki ürünle hazırlanan karışımın tarifini ve faydasını şu sözlerle aktardı: 

“Yapılışı aslında çok basit. Sandaloz sakızı çok fazla erimez. Karışımda erimediği için de iyice dövmek lazım. Dibinde tortu kalırsa yutulması gerekir. İri bir leblebi kadar sandaloz sakızını havanda iyice dövüp toz haline getirin. Daha sonra ılık bir bardak suya döküyoruz. Üstüne ise 1 tatlı kaşığı kadar elma sirkesi koyuyoruz. İyice karıştırıyoruz. Bu karışımı sabahları aç karnına kahvaltıdan önce içmek gerekiyor.”

Ender Saraç tavsiyesi: Kilo verme garantili, yağları anında yakıyor! Toz haline getirip için

SABAHLARI AÇ KARNINA İÇMEK GEREKİYOR

Saraç, bu karışımın sabahları boş mideyle içilmesi gerektiğini vurgu yaparak şöyle konuştu:

“Sandaloz sakızının ağrıları dindirici etkisi var. Özellikle kas ve baş ağrısı çekenler için çok faydalı. Sandaloz sakızı, kan akımını artırır ve destekler. Böylece ağrıları hafifletir. En önemli özelliği ise sağlıklı zayıflamaya yardımcı olması. Çünkü yağların bağırsaktan emilimini azaltır. Sandaloz sakızının olduğu karışımı bu şekilde sabahları aç karnına içtiğiniz zaman peşine yiyeceğiniz yemeğin içindeki yağları bağırsaktan alır. Sandaloz sakızı bütün aktarlarda ve sağlıklı ürünler satan dükkanlarda bulunur. Ancak damla sakızıyla sakın karıştırmayın. Sandaloz sakızı aynı zamanda metabolizmayı da dengeler. Tok tutucu bir etkisi de var. Tansiyon hastaları ve kabızlığı olanlar için de ekstra faydaları var. Ancak hamileler ve emziren annelere doğal ve zararsız da olsa bu tür karışımları içmelerini tavsiye etmiyorum.”

Sandaloz sakızı kürünün mutlaka elma sirkesiyle yapılması gerektiğini belirten Saraç, nedenini ise şöyle anlattı:

Karışım mutlaka elma sirkesi ile yapılmalı. Aktif bir mide ülseri ya da gastritiniz yoksa müthiş bir prebiyotiktir. Elma sirkesinin en büyük özelliği krom içermesi. Krom, insülin direncini kırar, şekeri daha kolay yakmaya yardımcı olur. Tatlı krizleri yaşıyorum, hamur işlerine olan düşkünlüğümü engelleyemiyorum diyorsanız bu elma sirkesi ve sandaloz sakızı karışımı size çok iyi gelecektir.”

Düzenleyen:  - SAĞLIK
Kaynak: Youtube (Ender Saraç ile Sağlıklı Günler), Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...