Kabızlık sorununa birebir! İbrahim Saraçoğlu gizli karışımını açıkladı: Karaciğeri cam gibi yapıyor

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kabızlık sorununa birebir! İbrahim Saraçoğlu gizli karışımını açıkladı: Karaciğeri cam gibi yapıyor

Sağlık Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Karaciğer sağlığı oldukça önemli. Özellikle son dönemde artan kabızlık sorunu her kişide görülürken doğal tedavi yöntemleri merak konusu oldu. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, gizli karışımını açıkladı. Limon ve maydanozu karıştırın karaciğeriniz cam gibi olacak.

Limon ve maydanoz karışımının faydalarını duyunca sofranızdan eksik etmeyeceksiniz. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu gizli karışımını açıkladı. Kabızlık sorunu yaşıyorsanız mutlaka bu karışımı tüketin. 

İBRAHİM SARAÇOĞLU GİZLİ KARIŞIMINI AÇIKLADI 

Karaciğer, insülin, hemoglobin ve birçok hormonu parçalama görevindedir. Aynı zamanda kırmızı kan hücreleri için de oldukça önemli bir rol oynar. Karaciğer düzgün çalışmadığında ise vücut çeşitli sinyaller gönderir. Ancak bu organı temizlemek için tüketebileceğiniz çeşitli gıdalar, takviyeler mevcut.

Vücuttaki en büyük organ olan karaciğer, yenilenebilme özelliği taşır. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, karaciğeri temizleyebilmek için tüketebileceğiniz doğal karışımı açıkladı.

LİMON VE MAYDANOZ KARIŞIMI 

Maydanoz ve limon karışımıyla karaciğeri temizlemek için yapmanız gereken şey oldukça basit. Buradaki püf nokta maydanozların küçük olması gerektiği.

Kabızlık sorununa birebir! İbrahim Saraçoğlu gizli karışımını açıkladı: Karaciğeri cam gibi yapıyor - 1. Resim

İlk olarak maydanozu saplarıyla birlikte blenderdan geçirin. Ardından tam bir limon suyuyla karıştırın. Son olarak ise 1 su bardağı su ilave edin. Hazırladığınız karışımı tekrar blenderdan geçirmeye devam edin. Elde ettiğiniz karışımın sabahları aç karnına tüketilmesi şart. Karaciğer yağlanmasını önlemek birçok sağlık riskini önleyerek daha kaliteli bir yaşam sürmenizi sağlar. İbrahim Saraçoğlu, bu kürün 15 gün boyunca her sabah aç karnına tüketilmesi gerektiğini belirtiyor. 15 günün sonunda 5 gün ara verdikten sonra tekrar 15 gün aynı işlemi tekrar edebilirsiniz.

 

 

Düzenleyen:  - Sağlık
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...