Koronada sona doğru... Bakan Koca kendine has üslubuyla açıkladı: ‘Eski normal’i işaret etti

Düzenleyen:
Koronada sona doğru... Bakan Koca kendine has üslubuyla açıkladı: ‘Eski normal’i işaret etti

SAĞLIK Haberleri

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından Bilim Kurulu öncesi umut veren bir paylaşım yaparak, "eski normal"e atıf yapan bir açıklamada bulundu.

İlk olarak 2019 yılında Çin'in Hubei bölgesinin başkenti olan Vuhan'da ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alan ölümcül virüs korona salgınında sona yaklaşılıyor. Dünya genelinde etkisini kaybetmeye başlayan virüs, ülkemizde de gündem olmaktan çıkmaya başladı. Bu kapsamda önümüzdeki günlerde gerçekleşecek Bilim Kurulu toplantısı öncesi Bakan Koca'dan heyecanladıran bir açıklama geldi.

MASKE ZORUNLULUĞU KALKACAK MI?

Bu kapsamda koronavirüs kısıtlamalarında en son HES kodu ve açık alanda maske kullanımı zorunluluğunu kaldıran Bilim Kurulu önümüzdeki hafta yeniden bir araya gelecek. Toplantıda maske takma zorunluluğunun tamamen kaldırılması gündemde olacak.

Bilim Kurulu toplantısı öncesi "eski normal" mesajı veren Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "'Nerde o eski Ramazanlar!' Ama en azından üç yıl öncekine çok yaklaştık." ifadelerini kullandı.

 

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...