AK Parti'den Meral Akşener'e mermi tepkisi: Ruh halinin göstergesi

Düzenleyen:
- Güncelleme:

Seçim 2023 Haberleri

İYİ Parti'nin bugünkü Grup Toplantısı'nda parti binasına isabet eden kurşun olayı hakkında konuşan Meral Akşener, kürsüsünde bulunan mermileri sağa sola attı. Akşener'in bu hareketi büyük tepki topladı. Konu ile ilgili yazılı açıklama yapan AK Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç, "Sayın Akşener'in kürsüden bağırarak sağa sola mermiler fırlatması içinde bulunduğu ruh halinin nasıl bir çıkmazda olduğunun göstergesidir" ifadelerini kullandı.

AK Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in partisinin grup toplantısında yere mermi fırlatmasıyla ilgili, "Kürsüden bağırarak sağa sola mermiler fırlatması içinde bulunduğu ruh halinin nasıl bir çıkmazda olduğunun göstergesi." ifadesini kullandı.

"RUH HALİNİN NASIL BİR ÇIKMAZDA OLDUĞUNUN GÖSTERGESİDİR"

Tunç, yaptığı yazılı açıklamada, Gazi Meclisin kürsülerinin, mermiler için değil milletin sözünü dile getirmek için var olduğunu belirterek, "Sayın Akşener'in partisinin bugünkü grup toplantısında kürsüden bağırarak sağa sola mermiler fırlatması içinde bulunduğu ruh halinin nasıl bir çıkmazda olduğunun göstergesidir." değerlendirmesinde bulundu.

Bugüne kadar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik ithamlarının hiçbirini Kandil'e söyleyemeyenlerin, siyaseten savrulma halinde olduğunu vurgulayan Tunç, "Akşener, izlediği siyaset nedeniyle partisindeki erimeyi gördükçe daha da agresif tavırlar sergiliyor. 'Deli gömleği' diyerek aşağıladıkları millet iradesi, bugüne kadar olduğu gibi 14 Mayıs'ta da kendilerine gereken cevabı verecek." ifadelerini kullandı.

AK Parti'den Meral Akşener'e mermi tepkisi: Ruh halinin göstergesi

(AA)

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...