Bakan Bilgin müjdeyi verdi: Gelir desteğinde bir artış daha yapacağız

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bakan Bilgin müjdeyi verdi: Gelir desteğinde bir artış daha yapacağız

Seçim 2023 Haberleri

Ankara 2. Bölge Milletvekili Adayı olan Bakan Bilgin seçim çalışmaları kapsamında Ankara Minibüsçüler Esnaf Odası ve Özel Halk Otobüsçüler Esnaf Odasını ziyaret etti. Bilgin buradaki konuşmasında, "Otobüsçü esnafımıza gelir desteğinde bir artış daha yapacağız. Ayrıca seçim sonrası ücretsiz taşıma konusunda da bir düzenleme yapmayı planlıyoruz. Yeni araç alımlarında sağlanan muafiyetlerden otobüsçü esnafımızda faydalanacak." dedi.

Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanı, Ankara 2. Bölge Milletvekili Adayı olan Vedat Bilgin'in seçime 3 gün kala çalışmalarını sürdürdü. Bakan Bilgin, bugün AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan ile Altındağ'da esnaf ziyaretine çıktı. Ankara Minibüsçüler Esnaf Odası ve Özel Halk Otobüsçüler Esnaf Odasını ziyaret eden Bilgin buarada esnafa müjdeler verdi.

Bakan Bilgin müjdeyi verdi: Gelir desteğinde bir artış daha yapacağız

"YENİ ARAÇ ALIMINDA KDV MUAFİYETİ"

AK Parti Ankara İl Başkanı Özcan, yaptığı konuşmasında “Esnaflarımız Türkiye ekonomisinin can damarını oluşturuyor. Ayakta yolcu sorunu dolmuşçu esnafımızın en büyük sorunudur. 11 artı 3’ü de bir kural haline getireceğiz. Bu düzenleme ile esnafımız daha rahat hareket edecek. Ayrıca dolmuşçu esnafımıza yeni araç alımında KDV muafiyeti yapılacak. Engeli rampası ile ilgili düzenlememizi de yapacağız, teknolojisi uygun olmayan araçların yenilenmesini sağlayarak uygun kredilerle esnafımızı destekleyeceğiz. Bizim için bütün il, ilçe başkanlarımız teşkilatımızın en alt kademesinden en üst kademesine kadar herkes değerlidir. Ancak görüyorum ki Hakan Başkan, Ankara için bir başka değerli. Sizin için değerli olan bizim için de kıymetlidir. Sizin gönlünüzde yer edinen bir kişi bizim başımızın tacıdır" diye konuştu.

Bakan Bilgin müjdeyi verdi: Gelir desteğinde bir artış daha yapacağız

"OTOBÜSÇÜ ESNAFINA GELİR DESTEĞİNDE BİR ARTIŞ DAHA YAPACAĞIZ"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin de otobüsçü esnafına müjdeler verdi. Bakan Bilgin “Otobüsçü esnafımıza gelir desteğinde bir artış daha yapacağız. Ayrıca seçim sonrası ücretsiz taşıma konusunda da bir düzenleme yapmayı planlıyoruz. Yeni araç alımlarında sağlanan muafiyetlerden otobüsçü esnafımızda faydalanacak. Sigortalı işçi problemini de çözdük.1 gün önceden yapılması planlanan müracaatlar 1 haftaya yayılacak. Bu da esnafımızın ceza yemesinin önüne geçecek” şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...