Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esnafa prim müjdesi! 1 milyon kişiyi ilgilendiriyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:

Seçim 2023 Haberleri

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Kayseri'de düzenlenen mitinginde esnafa müjde verdi. Erdoğan, "Depremzede vatandaşlarımız müsterih olsunlar, onları asla yalnız bırakmayacağız" diyen Erdoğan, küçük esnafın prim gün sayısını 7 bin 200'e indirdiklerini açıkladı. Erdoğan'ın 17-25 Aralık ile ilgili sözleri nedeniyle Kılıçdaroğlu'na tepkisi dikkat çekti.

Türkiye 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere gidiyor. Seçimlere 8 gün kalırken siyasi partiler miting programlarını hızlandırdı. Bu kapsamda günde birkaç miting düzenleyen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün ilk durağı Kayseri oldu.  Cumhurbaşkanı Erdoğan burada coşkulu kalabalığa hitap etti.

Mitingdeki kalabalık karşısındaki duygularını paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şu anda bu meydan rekor kırdı, 135 bin kişi bu meydanda" dedi.

ESNAFA PRİM MÜJDESİ

Esnafa buz kez prim müjdesi açıklayan Cumhurbaşkan ıErdoğan, "Küçük esnaflarımız için prim ödeme gün sayısını  7 bin 200'e indiriyoruz. Bu çalışmadan 1 milyon küçük esnafımız yararlanacak, hayırlı uğurlu olsun." ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU'NA 'MONTAJ' TEPKİSİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na geçtiğimiz günlerdeki 17-25 Aralık ile ilgili sözleri nedeniyle yüklendi. Erdoğan, "Madem 17-25 Aralıktakilerin montaj olduğunu biliyordun, neden ortak oldun." şeklinde konuştu. 

Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları;

Biz Kayseri'yi çok seviyoruz. Buradan yola çıktık. 21 yıldır bize yol arkadaşlığı yapan Kayseri'yi hasretle hürmetle selamlıyorum. 10 ay sonra bir kez daha Kayseri'yi görmenin bahtiyarlığı içindeyim. Rabbime sizlerle yürümeyi nasip ettiği için hamdediyorum. Rabbime Kayseri'ye hizmet etmeyi nasip ettiği için hamdediyorum. Yola çıkarken yine ilk mitingimizi Kayseri'de yapmıştık.

"MÜSTERİH OLSUNLAR, ONLARI ASLA YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ"

Kayseri zor günlerinde Maraş'ın yanında oldu, destek verdi. Devlet millet el ele yaralarımızı sarıyoruz. Deprem konutlarının inşasına süratle başladık. Durmuyoruz, çalışıyoruz. Depremzede vatandaşlarımız müsterih olsunlar, onları asla yalnız bırakmayacağız.

Havalimanından buraya gelene kadar hariç;resmi rakam şu anda bu meydan rekor kırdı, 135 bin kişi burada.Bay bay Kemal, bak Kayseri ne diyor? 14 Mayıs'ta da bunlara bu cevabı verecek miyiz? 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esnafa prim müjdesi! 1 milyon kişiyi ilgilendiriyor

Bizim kumaşımız milletimizin kumaşıdır. Bizim hamurumuzu milletim karmıştır. Kayseri'yle sökülmez ip ile bağlıyız. Biz sizinle kader arkadaşıyız. 2002'den beri tüm mücadeleleri birlikte verdik.

"IMF'DEN BİR KURUŞ BİLE ALMADIK, NE KAYBETTİK"

Bugün milli geliri 1 trilyon dolara ulaşan bir Türkiye varsa, yıllı 255 milyar dolar ihracat yapan bir Türkiye varsa, Merkez Bankası rezervi 115 milyar dolara ulaştı. Başbakanlığım döneminde bir arada 135 milyar dolara çıkmıştı.

2013'te IMF'i bir daha Türkiye'ye uğramamak üzere gönderdik. CHP'nin sözcüsü bunlar otellerin lobilerinde IMF ile görüştüler. 2013'ten beri bir kuruş almadık, ne kaybettik. 

"SELAMIMI GÖTÜRÜP DESTEK TALEP EDİN"

Bu başarılara 14 Mayıs'tan itibaren bunlara yenilerini ekleyeceğiz. Türkiye'yi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri yapana kadar çalışacağız. Yurtdışında çok ciddi sayıda Kayserili kardeşim var. Sandıklar kapanmadan onlara ulaşmalıyız. Benim selamımı götürerek Cumhurbaşkanlığında şahsıma, milletvekilliğinde Cumhur İttifakı'na desteklerini talep edeceğiz. Kırgınlık, kızgınlık, küskünlük varsa gönlünü alacak, Türkiye Yüzyılı için oyuna talip olduğumuzu söyleyeceğiz.

'BİZ ESERLERİMİZLE KONUŞUYORUZ'

Donanmamızın amiral gemisi TCG Anadolu'yu ordumuza teslim ettik. Bay bay Kemal'in Kayseri'de Katarlılara sattığı yalanı attığı fabrikada, yeni nesil Fırtına obüslerini ve Altay tankımızı ürettik. Adamın işi gücü yalan. Eser ortada. Biz eserlerimizle konuşuyoruz.

Bu hafta başında Kaan'ı hangardan çıkardık. Önceki hafta nükleer güce sahip ülkeler ligine yükseldik. Karadeniz doğalgazını milletimizin evine getirdik. Bu ay doğalgaz ücretsiz. Bir sene boyunca da 25 m3 doğalgazı ücretsiz kullanacak. Etrafımızda doğalgaz ve petrol fışkırırken biz bundan mahrum kaldık. 100 milyarlarca doları yabancı ülkelere fatura olarak ödedik. Artık bu para milletimizin cebinde kalacak.

KARADENİZ GAZI İLE AİLE VE GENÇLİK BANKASI

Bu parayla aile ve gençlik bankası kuracağız. Belli bir geliri rezerv edeceğiz. Sapkın akımlar karşısında aile kurumunu güçlendireceğiz. Mesela ev hanımlarımızı, primlerinin üçte birini buradan ödeyip emekli ederek kendi gelirlerine kavuşturacağız. Gençlerimizin eğitimden istihdama, kendi işini kurmadan evliliğe her adımlarında hibe ve kredi destekleriyle yanlarında olacağız. Kayserili gencimiz evlenmek istediği zaman gidecek 2 yılı ödemesiz, 48 ay vadeli, faizsiz 150 bin lira kredisini alacak düğününü yapacak. Kendi işini kurmak isteyen gençlerimiz, bir kısmı hibe, bir kısmı uygun şartlarda kredi olmak üzere belli bir kaynağı yanlarında bulacak. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esnafa prim müjdesi! 1 milyon kişiyi ilgilendiriyor

Gabar'dan da müjdeli haber aldık. 100 bin varil üretim kapasiteli petrol rezervi bulduk. Karadeniz'deki doğalgazımızın kalitesi çok iyi. Gabar'daki petrolümüz de üzüm pekmezi kıvamında. Ülkemizin ihtiyacının 10'da birini karşılayacak kaynağa sahip olduk.

ESNAFA PRİM MÜJDESİ

Bir müjde daha veriyorum.  Küçük esnaflarımız için prim ödeme gün sayısını7 bin 200'e indiriyoruz. Bu çalışmadan 1 milyon küçük esnafımız yararlanacak. Tüm esnaf kardeşlerimize hayırlı olsun. Biz sadece eser ve hizmet siyaseti yapmıyoruz. Bizim ülkemize kazandıracak daha çok eserimiz, milletimize verecek daha çok müjdemiz var.

"HAYATIN YALAN"

Ne diyor sana söz. Sen şimdiye kadar hangi sözünde durdun. Hayatın yalan hayatın. Şimdi yine yalan üstüne yalan. Vaat diye millete sıraladıklarına kendileri bile inanmıyor. Çıkmış birde işçiye şunu vereceğim, memura bunu vereceğim diyor. Ağzı süt kokan torununu sigortalı yapıyor ya, kim bay bay Kemal. Sonra kul hakkı yememekten bahsediyor.

"LGBT AK PARTİ'NİN SEMTİNE UĞRAYAMAZ"

Gazi Mustafa Kemal'in partisini LGBT savunucularının, milletin inancına orta çağ karanlığı diyen edepsizlerin yuvasına dönüştürdü. CHP, İYİ Parti, HDP LGBT'cidir. Diğerlerinden aykırı bir şey duydunuz mu? Onlar da LGBT'ci, Ama LBGT, AK Parti'nin MHP'nin semtine uğrayamaz.

"MADEM BİLİYORDUN, NEDEN ORTAK OLDUN"

Kılıçdaroğlu'na sesleniyorum. Madem 17-25 Aralıktakilerin montaj olduğunu biliyordun, neden ortak oldun. Madem montaj olduğunu biliyordun neden meydan meydan dolaşarak o yalanlarla milleti kandırıyordun. 

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

 

 

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...