Bakan Soylu'dan 28 Mayıs mesajı: Türkiye 5 yıllık değil, 100 yıllık büyüme ve istikrara adım atacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bakan Soylu'dan 28 Mayıs mesajı: Türkiye 5 yıllık değil, 100 yıllık büyüme ve istikrara adım atacak

Seçim 2023 Haberleri

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,Hemşehri Dernekleri Buluşması'nda açıklamalarda bulundu. 14 Mayıs'ta tarihin en güvenli, en huzurlu seçiminin yapıldığını söyleyen Bakan Soylu, "Bir seçimin nasıl demokrasi şölenine dönüştürüldüğünü hep beraber ortaya koyduk. 28 Mayıs’ta öyle bir netice çıkacak ki, Türkiye sadece 5 yıllık bir istikrara değil, 100 yıllık büyüme ve istikrara adım atacaktır” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Haliç Kongre Merkezi'nde Hemşehri Dernekleri Buluşması'nda önemli açıklamalarda bulundu.

14 Mayıs'ta tarihibir seçim yaşandığını söyleyen Bakan Soylu, sandıktan çıkan kararın Türkiye üzerine vesayet koymaya çalışanlara karşı millilik ve yerlilik anlayışını ortaya koymaya çalışanlarla mücadelenin bir sonucu olarak değerlendirildiğini söyledi.

Soylu, "Tarihin en güvenli, en huzurlu seçimini yaptık. Bir seçimin nasıl demokrasi şölenine dönüştürüldüğünü hep beraber ortaya koyduk” dedi.

"TÜRKİYE BAMBAŞKA BİR YOLCULUĞA ÇIKIYOR"

Bakan Soylu konuşmasının devamı şöyle,

“Seçime giderken ‘çalacaklar’ dediler. Bu kadar Türk demokrasisine iftira atmayı seven başka bir grup görmedim. Onu ispat etmek zorundalar. Bu 8 günde Tayyip Erdoğan’ın devletine ve milletine sadık çalıştığına inanıyorsanız durmayın, gayret edin çalışın Tayyip Erdoğan’ı bu ülkede Cumhurbaşkanı yapın.

O bizim geleceğimiz için çalışıyor. Türkiye bambaşka bir yolculuğa çıkıyor. Bu yolculuk bu milletin yolculuğudur. Aile yapımıza, geleneğimize, inancımıza müdahale etmek istediler. Tayyip Erdoğan bu ülkenin bize bıraktığı bütün emanetlere, bu millete sahip çıkan bir liderdir.

“TAYYİP ERDOĞAN SİZE EMANETTİR”

28 Mayıs Türkiye Yüzyılı’nın başlangıcı olacak Allah’ın izniyle. 21 yıldır çok büyük işlerin, devrimlerin altına imza atıldı. Tayyip Erdoğan hiçbir mazeret ortaya koymadı. Bizi yenilikler ile değişimler ile buluşturdu. Hiçbir zaman bir endişeye, vehme kapılmayın. Bu ülkede doğru yapmak isteyen herkesin ayağına taş koydular, engellemeye çalıştılar. 28 Mayıs’ta seçime gidiyoruz. Tayyip Erdoğan size emanettir. 28 Mayıs’ta öyle bir netice çıkacak ki, Türkiye sadece 5 yıllık bir istikrara değil, 100 yıllık büyüme ve istikrara adım atacaktır.”

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...