Bir parti daha ikinci turda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek olacağını duyurdu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bir parti daha ikinci turda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek olacağını duyurdu

Seçim 2023 Haberleri

Seçime 3 gün kala Ülkem Partisi de destekleyeceği tarafı açıkladı. Partinin Genel Başkanı Neşet Doğan, ikinci turunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yola devam edecek.

Türkiye 14 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri için sandık başına gitti. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan yüzde 49.32, Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 45.01, Sinan Oğan ise 5,26 oy aldı. Adaylar %50 barajını aşamadığı için seçim ikinci tura kaldı. Partiler de seçime sayılı günler kala destekleyeceği tarafı açıklamaya devam etti. Son olarak Ülkem Partisi Genel Başkanı Neşet Doğan,  ikinci turunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceklerini duyurdu. 

"ANA ÇİZGİMİZ MİLLETİN BİRLİĞİ VE BERABERLİĞİ İÇİN MÜCADELE ETMEK"

Doğan, partisinin Ankara İl Başkanlığında yaptığı açıklamada, ana çizgilerinin milletin birliği ve beraberliği için mücadele etmek olduğunu söyledi. Ata İttifakı'nda milliyetçilik ve vatanseverlik söylemleriyle kendilerini kurt zannedenlerin aslında makam ve koltuk peşinde olduklarının açık seçik ortada olduğunu belirten Doğan, vatanın bölünmez bütünlüğüne kasteden PKK terör örgütüyle iş tutanların safında olmanın başta şehitler ve aileleri olmak üzere, tüm Türk milletinin asil evlatlarına saygısızlık olduğunu ifade etti.

ÜMİT ÖZDAĞ'IN KARARINI ELEŞTİRDİ

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın Millet İttifakı'nı destekleyeceğini açıklamasını eleştiren Doğan, "Bizler Türk milleti ve milliyetçiler olarak devlet ve halkını karşı karşıya getirmemek için üzerimize düşeni yapacak, ülkemizin önüne çıkacak her türlü engeli aşacağını düşündüğümüz Sayın Sinan Oğan'ın da desteklediği Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğiz." dedi.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...