HÜDA-PAR'dan Akşener'in 'dangalak' sözlerine suç duyurusu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
HÜDA-PAR'dan Akşener'in 'dangalak' sözlerine suç duyurusu

Seçim 2023 Haberleri

İYİ Parti lideri Akşener’in katıldığı bir televizyon programında HÜDA-PAR’a yönelik ifadeleri yargıya taşınıyor. HÜDA-PAR, Akşener hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Türkiye 2. tur oylamasına giderken siyasette sert tartışmalar devam ediyor. HÜDAPAR, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in katıldığı bir televizyon programında sarf ettiği ağır ifadeler sonrası harekete geçti. 

HÜDA-PAR, partiye 'hakaret ettiği' gerekçesiyle Meral Akşener hakkında suç duyurusunda bulunacak. 

HÜDA PAR İnsan Hakları ve Hukuk İşleri Başkanlığı’nın Twitter hesabından yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

Paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"Partimize yönelik sarf ettiği çirkin, ahlak sınırlarını aşan, siyasi olgunluğa yakışmayan ve bir siyasetçinin sahip olması gereken asgari nezaketi ihlal eden hakaretleri sebebiyle Meral Akşener hakkında suç duyurusunda bulunacağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz."

HÜDA-PAR'dan Akşener'in 'dangalak' sözlerine suç duyurusu

NE OLMUŞTU?

Akşener, dün akşam katıldığı Habertürk yayınında HÜDA-PAR’a ilişkin, “Sahiplendirilen kadın ya bu ne demek? Şimdi küfredeceğim, dangalak diyeyim hadi. Seni sahiplendirelim? Öyle bir adamsın demek ki? Böyle bir durum olabilir mi?” demişti.

Kaynak: Haber Merkezi

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...