HÜDA PAR'dan Zafer Partisi liderine suç duyurusu! Özdağ'dan açıklama geldi: Benim için şereftir

Düzenleyen:
- Güncelleme:
HÜDA PAR'dan Zafer Partisi liderine suç duyurusu! Özdağ'dan açıklama geldi: Benim için şereftir

Seçim 2023 Haberleri

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR), Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ hakkında suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı. Söz konusu suç duyurusuna ilişkin Zafer Partisi lider Ümit Özdağ yaptığı açıklamada "Biliyorum, bütün Cumhuriyet ve Atatürk düşmanları, FETÖ’cüler, PKK’lılar Ümit Özdağ’ı yok etmek için sıraya girmiş bekliyor. Türk Milleti buna izin vermeyecek. " dedi.

HÜDA PAR, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ hakkında suç duyurusunda bulundu. Konuya ilişkin HÜDA PAR İnsan Hakları ve Hukuk İşleri Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan duyuruda şu ifadeler kullanıldı:

Sosyal medya hesabından partimize karşı halkı kin ve düşmanlığa sevk edici paylaşımlar yapan ve gerçeğe aykırı paylaşımlarını sürdüren, son olarak da Trabzon'da stant çalışmaları yapan üyelerimize karşı provokatörleri kışkırtan Ümit Özdağ hakkında suç duyurusunda bulunulmuştur.”

https://twitter.com/HudaParHukuk/status/1654775473396654082

ÖZDAĞ'DAN İLK AÇIKLAMA: BENİM İÇİN ŞEREFTİR

Zafer Partisi lideri Özdağ'dan suç duyurusuna cevap geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ümit Özdağ "HÜDA-PAR beni mahkemeye vermiş. Benim için şereftir. Biliyorum, bütün Cumhuriyet ve Atatürk düşmanları, FETÖ’cüler, PKK’lılar Ümit Özdağ’ı yok etmek için sıraya girmiş bekliyor.Türk Milleti buna izin vermeyecek." dedi.

https://twitter.com/umitozdag/status/1654793458786136067

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...