MHP lideri Bahçeli: Kılıçdaroğlu aciz ve esir düşmüştür

Düzenleyen:
- Güncelleme:
MHP lideri Bahçeli: Kılıçdaroğlu aciz ve esir düşmüştür

Seçim 2023 Haberleri

MHP lideri, İmralı canisinin ev hapsine alınması hususunda CHP-HDP ve İyi Parti arasında uzlaşma vasatının olduğuna dair iddiaların hızla yaygınlaştığını belirtti.

EMRAH ÖZCAN'IN HABERİ - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Trabzon ve Giresun’da coşkulu kalabalığa seslendi. Devlet Bahçeli, Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bölücü terör örgütü ve zalimlerin ortak cumhurbaşkanı adayı olduğunu söyledi.

Bahçeli, İmralı canisinin ev hapsine alınması hususunda CHP-HDP ve İyi Parti arasında uzlaşma vasatının olduğunu dair iddiaların hızla yaygınlaştığını belirterek "Bir terörist için adalet isteyenler, mesela şehidimiz, evladımız Eren Bülbül’ün, Yasin Börü’nün, Aybüke ve Necmettin öğretmenlerimizin, 11 aylık bebeği Mustafa Bedirhan’la birlikte şehit edilen 25 yaşındaki asker eşi Nurcan kardeşimizin kanlarının hesabını nasıl verecekler?" dedi.

MUTFAKTAN ÇIKMASIN

Bahçeli’nin açıklamalarında öne çıkanlar şöyle: "Erzurum’da çok tehlikeli bir provokasyon testi yapılmış ve nihayetinde ve doğal olarak aklıselim galip gelerek kaos provası ters tepmiştir. Erzurum’da kurulan dış bağlantılı tuzak Dadaşların sorumlu ve şuurlu tavırlarıyla bozulmuştur. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı gelsin de Eren Bülbül için adalet istesin. Kılıçdaroğlu mertse, adamsa, yüreği yetiyorsa, kendine güveniyorsa şehitlerimizin hakkını, gazilerimizin hukukunu, milletimizin ve devletimizin bekasını savunsun. Yapamaz, yaptırmazlar. Kılıçdaroğlu acizdir, mutfaktan da dışarı çıkmasın.

BUNLAR KÂĞIT PARÇASI

Bunun hilafına hareket edip Batı’nın desteğini almak için yanıp tutuşanlar, Türkiye düşmanlarının kirli çıkarlarına hizmetkârlık vaadinde bulunanlar kesinkes emperyalizme beşinci kol faaliyetine heveslenen köksüzler, kimliksizler ve tabansızlardır. Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanı’nı hedef alarak, gitmeli manşeti atan bir dergi bizim için yırtılıp atılacak kâğıt parçasından farksızdır. Türkiye sömürge artığı bir ülke değildir.

FİTNECİLER KAYBEDECEK

PKK’lı Bese Hozat, ‘Kılıçdaroğlu kazanmazsa iç savaş çıkar’ diyerek milletimizi ve ülkemizi şerefsizce tehdit etmişti. Bunlar ateş olsa cürmü kadar yer yakacaklarını ya bilmiyorlar ya da biliyorlar ve yanmak için sabırsızlanıyorlar. Pazar günü, Fitneciler kaybedecek. Kötüler kaybedecek. Şeytani planlar kaybedecek. Tasarlanmış demokratlar kaybedecek. Sipariş anketler kaybedecek. Ahlaksızlar kaybedecek. Teröristler kaybedecek. Ekonomik tetikçiler kaybedecek. Küresel komplolar kaybedecek. Karanlık senaristler kaybedecek.

MHP lideri Bahçeli: Kılıçdaroğlu aciz ve esir düşmüştür

KÜRESEL GÜÇLERİN KUKLASI

Zalimlerin paravan adayı  Kılıçdaroğlu’nun dış politika danışmanı ve milletvekili olan bir çürümüş, iktidar olmaları halinde Suriye’den askerlerimizi çekeceklerini, Kıbrıslı Türklerin içişlerine karışmayacaklarını açıkladı. Kurşun gibi bu sözleri utanmadan, sıkılmadan, yüzü kızarmadan söyledi. Kıbrıslı Türklerin içişlerine karışmamak demek adayı Rumlara teslim etmek demektir. CHP yönetimi küresel güçlerin kuklasıdır.

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...