Millet İttifakı'nın kritik toplantısı sona erdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Millet İttifakı'nın kritik toplantısı sona erdi

Seçim 2023 Haberleri

Millet İttifakı'nda yer alan partilerin liderleri seçim sonrası ilk toplantılarını yaptı. CHP Genel Merkez binasında gerçekleştirdikleri toplantı sessiz sedasız sona erdi, her hangi bir açıklama yapılmadı.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya, İyi Parti lideri Meral Akşener, Demokrat Parti lideri Gültekin Uysal, DEVA Partisi lideri Ali Babacan, Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu ve Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu katıldı.

TOPLANTI 3 SAAT SÜRDÜ

Basına kapalı gerçekleştirilen toplantı, yaklaşık 3 saat sürdü. Toplantıda, 14 Mayıs seçimlerinin sonuçları ile 28 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanı seçiminin ikinci tur seçim stratejisi ve kampanya çalışmalarının görüşüldüğü öğrenildi.

HERHANGİ BİR AÇIKLAMA YAPILMADI

Toplantının ardından Akşener, Davutoğlu, Babacan, Karamollaoğlu ve Uysal, araçlarıyla binadan ayrıldı. Toplantının ardından resmi bir açıklama yapılmadı.

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...