Son dakika: MHP lideri Devlet Bahçeli oyunu kullandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

Seçim 2023 Haberleri

Son dakika haberi: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, oyunu Anıttepe Ortaokulu'nda kullandı. Bahçeli, "Bu seçime yüksek bir katılım olduğu görülmekte. İnşallah milletimize hayırlı uğurlu olsun. Bütün siyasi partilerimize başarılar diliyorum" dedi.

Son dakika haberi: 'Yüzyılın seçimi' olarak adlandırılan 14 Mayıs seçimlerinde oy verme işlemi saat 08.00'de başladı. Vatandaşlar, sandık başına akın ederken, okullarda yoğunluk devam ediyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oyunu Ankara'da kullandı.

"BÜTÜN PARTİLERİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUM"

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; Anıttepe Ortaokulu'na giden Bahçeli, oy kabinindeki işlemin ardından görevlilerle selamlaştı. Bahçeli, oy verdiği okulun bahçesinde açıklamalarda bulundu. 

Oy verme işleminin ardından konuşan Bahçeli, şu ifadeleri kullandı:

"Cenab-ı Allah nasip etti, oyumuzu verme görevimizi yerine getirmiş olduk. Siyasi hayatımda önemli bir seçim. Bu seçime yüksek bir katılım olduğu görülmekte, inşallah milletimize hayırlı uğurlu olsun, bütün siyasi partilerimize başarılar diliyorum."

Bahçeli, gazetecilerin sorusu üzerine, sonuçları parti genel merkezinden takip edeceğini söyledi.

Devlet Bahçeli, okul bahçesinde vatandaşlarla fotoğraf çektirdi. (Kaynak: Anadolu Ajansı)

Son dakika: MHP lideri Devlet Bahçeli oyunu kullandı

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...