Yalova'nın Togg sevgisi: Vatandaşlar izdihama neden oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:

Seçim 2023 Haberleri

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg, Yalova'da vatandaşların beğenisine sunuldu. Togg’u görmek isteyen vatandaşlar izdihama neden oldu.

Bakan Varank, Türkiye'nin doğuştan elektrikli otomobili Togg'la Yalova'ya geldi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği  Varank, TOGG ile AK Parti’nin hikayesinin birbirine çok benzediğini belirterek, “Hatırlıyor musunuz, ‘Biz Türkiye’nin otomobilini yapacağız’ dediğimizde, ‘Yapamazsınız’ dediler." ifadelerini kullandı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili TOGG ile Yalova’ya geldi. TOGG’u görmek isteyen vatandaşlar izdihama neden olurken Bakan Varank, “14 Mayıs'ta biz evelallah bu eski Türkiye kalıntılarını, bu koalisyon meraklılarını tarihin çöplüğüne gönderirsek Türkiye çok farklı bir yüzyıla uyanacak” dedi.

Yalova'nın Togg sevgisi: Vatandaşlar izdihama neden oldu

TOGG’la Yalova’ya gelen Bakan Varank, kent girişinde il protokolü tarafından karşılandı. Burada AK Parti Yalova milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş, Meliha Akyol, Yalova Belediye Başkanı Tutuk ve Yalova milletvekili adayı Erhan Dede, Türkiye’nin otomobili TOGG’a binerek 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda Bakan Varank’la birlikte geldi. Yolda yaşanan izdiham nedeniyle otomobil 2 dakikalık yolu yaklaşık 45 dakikada ulaştı.

“NE ÜRETİMİ, NE EKONOMİYİ BİLEN BİR MUHALEFET VAR”

Meydandan konuşma yapan Bakan Varank, vatandaşların Türkiye ve Yalova’yı 21 yılda getirdikleri durumu çok iyi bildiğini söyledi. Muhalefetin yapılan projeleri sürekli eleştirdiğini söyleyen Varank, TOGG ile AK Parti’nin hikayesinin birbirine çok benzediğini belirterek, “Hatırlıyor musunuz, ‘Biz Türkiye’nin otomobilini yapacağız’ dediğimizde, ‘Yapamazsınız’ dediler.

Daha sonra biz otomobilleri, TOGG’u Türkiye’ye tanıttık, ‘Bunun fabrikası nerede?’ dediler. Fabrikanın temellerini attık, ‘Siz bu fabrikayı bitiremezsiniz’ dediler. Fabrikayı bitirdik, 'Bunun içinde üretim bandı yok’ dediler.

Yalova'nın Togg sevgisi: Vatandaşlar izdihama neden oldu

Arabalar üretilmeye başladı, ‘Bunu kim alacak’ dediler. Arabalar yollarda gözüküyor, vatandaşlarımız ön siparişlerini verdi, bu sefer dediler ki, ‘Bu arabalar İtalya’dan geliyor, siz bizleri kandırıyorsunuz.' Karşımızda, ne Türkiye’yi, ne dünyayı bilen, ne üretimi, ne ekonomiyi bilen bir muhalefet var. O kadar cahiller ki Gemlik’i İtalya’da zannediyorlar” ifadesini kullandı.

MUHALEFETE 14 MAYIS'TA DAHA GÜÇLÜ BİR DERS VERİLMELİ

Muhalefete 14 Mayıs'ta daha güçlü bir ders verilmesi gerektiğini dile getiren Varank, dünyanın bir türbülanstan geçtiğini belirterek, “Bakın her gün bir kriz var, etrafımız ateş çemberi. Bu ateş çemberinde, fırtınalı denizde Türkiye gemisini salimen yüzdürecek bir tane kaptan var. Tecrübesiyle, cesaretiyle, bu ülkeye verdikleriyle, fedakarlığıyla bir tane kaptan var, o da Recep Tayyip Erdoğan. Alllah’ın izniyle onu kaptan köşküne oturtacağız. Bu yeterli olmaz. O takımın kaptanı ama aynı zamanda ona yardımcı olan yol, takım arkadaşları var. Onlara da güçlü bir destek vermemiz lazım. TBMM’de Sayın Cumhurbaşkanımızı yalnız bırakmamız lazım” ifadesini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...