216 farklı bileşen ve 27 mücevherden tasarlandı... Al Nassr'dan Ronaldo'ya servet değerinde hediye

Düzenleyen:
- Güncelleme:
216 farklı bileşen ve 27 mücevherden tasarlandı... Al Nassr'dan Ronaldo'ya servet değerinde hediye

SPOR Haberleri

Al Nassr'ın Ronaldo sevgisi bambaşka bir boyuta geçti. Al Nassr, yıldız futbolcuya Suudi Arabistan bayrağı ve İslam dinini temsil eden 700 bin dolar değerinde olan saati hediye etti.

Dünyaca ünlü isimlere saat tasarlayan Jacob & Jo markası Ronaldo'nun Al Nassr'a transferini kutlamak için özel ve oldukça pahalı bir saat tasarladı. Ülkenin bayrağını ve dini İslam'ı temsil etmek için koyu yeşil renkte üretilen bu saatin içerisinde, Suudi temalı 338 tane son derece nadir bulunan değerli taşların yer aldığı öğrenildi. Ronaldo, servet değerindeki saatini sosyal medya hesabından paylaştı.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Al Nassr'ın yeni yıldızı Cristiano Ronaldo, Caviar Flying Tourbillon Tsavorite tarafından 216 farklı bileşen, ve 27 mücevherden tasarlanarak üretilen saatini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

18 ayar beyaz altından üretilen saat , 47 mm x 15,85 mm boyutlarında olup ve timsah yeşili deri kayışlı bir görünüme sahip.

216 farklı bileşen ve 27 mücevherden tasarlandı... Al Nassr'dan Ronaldo'ya servet değerinde hediye
Transferiyle çok konuşulan Ronaldo'nun Al Nassr'daki yıllık maaşının 75 milyon avro olacağı iddia edilmişti.

RONALDO'NUN SAAT KOLEKSİYONUNUN DEĞERİ 5 MİLYON STERLİN

Sportsmail'de yer alan haberde, Ronaldo'nun toplam saat koleksiyonun 5 milyon sterlin değerinde olduğunu açıkladı. Ronaldo'nun kız arkadaşı Georgina Katar'da yapılan dünya kupası maçları sırasında 18 ayar altından üretilen 400 bin sterlinlik saatle görüntülenmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...