6-1 kazandıkları maça Avusturyalılar bile şaştı kaldı! Türkiye karşılaşması için "Şut çekme festivali" dediler

Düzenleyen:
- Güncelleme:
6-1 kazandıkları maça Avusturyalılar bile şaştı kaldı! Türkiye karşılaşması için "Şut çekme festivali" dediler

Spor Haberleri

A Milli Futbol Takımımız, EURO 2024 öncesi hazırlık maçı kapsamında Avusturya ile karşı karşıya geldi ve 6-1'lik ağır bir mağlubiyet aldı. Bu maç Türkiye'de olduğu kadar Avusturya'da da geniş yankı bulurken, Avusturyalılar bile bu sonuca şaştı kaldı. İşte Avusturya basınına yansıyanlar.

Haziran ayında Almanya'da düzenlenecek olan EURO 2024'te yer alacak A Milli Futbol Takımımız, hazırlık maçında Avusturya karşısında 6-1'lik ağır bir yenilgi aldı.

Ay-yıldızlıların beklenmedik mağlubiyeti Avusturya basınında geniş yankı uyandırırken, skor Avusturya'da bile şaşkınlık karşılandı. İşte maçın Avusturya basınına yansımaları.

6-1 kazandıkları maça Avusturyalılar bile şaştı kaldı! Türkiye karşılaşması için "Şut çekme festivali" dediler - 1. Resim

Kleine Zeitung: "Avusturya Milli Futbol Takımı, EURO 2024 öncesi ikinci hazırlık maçında Ernst Happel Stadı'nda, muhteşem bir ikinci yarıyla Türkiye'yi 6-1 mağlup etti. Michael Gregoritsch hat-trick yaptı."

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...