Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Burak Elmas'tan Mustafa Cengiz'in Fatih Terim açıklamasına tepki

Düzenleyen:
Burak Elmas'tan Mustafa Cengiz'in Fatih Terim açıklamasına tepki

SPOR Haberleri

Galatasaray'da başkanlık adayları arasında çekişme kızıyor. Mevcut başkan Mustafa Cengiz'in Fatih Terim ile ayrılık açıklamalarına rakibi Burak Elmas sert çıktı.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, aday olması ve seçilmesi halinde teknik direktör Fatih Terim ile yola devam etmeyi düşünmediğini söyledi. Cengiz, Fatih Terim'in kendini başkanın üstünde gördüğünü savundu. Onun bu sözlerine rakibi Burak Elmas'tan cevap geldi.

 Galatasaray Kulübünde 19 Haziran'da yapılacak olağan seçimli genel kurulda adaylığını açıklayan Burak Elmas "Mustafa Cengiz, 1 Haziran'dan sonra Fatih Terim ile çalışmayacağını ancak yeni yönetim seçilene kadar kendisinin ve yönetim kurulunun göreve devam edeceğini açıkladı. Eğer ben seçilirsem, ilk iş olarak kendilerinin anlaştığı yeni teknik direktörün sözleşmesini iptal edeceğim. Daha önceki yazılı olarak iletmiş olduğumuz tavsiyemizi yineliyorum. Yeni yönetim seçilene kadar sezon planlaması çalışmaları, mevcut hocamız ve divan kurulu üyemiz Fatih Terim önderliğinde yapılmalıdır" ifadelerini kullandı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...