Salih Uçan Alanyaspor’a veda etti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Salih Uçan Alanyaspor’a veda etti

SPOR Haberleri  / İHA

Alanyaspor’un başarılı orta saha oyuncusu Salih Uçan sözleşmesinin bittiği turuncu-yeşilli ekibe sosyal medya üzerinden veda etti.

Alanyaspor’da sözleşmesi biten 8 oyuncudan biri olan orta saha oyuncusu Salih Uçan, bugün sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla turuncu yeşilli takıma veda etti.

"TERİMİN SON DAMLASINA KADAR ÇALIŞTIM"
Uçan, yaptığı paylaşımda, “Birçok takımda forma giydim ve şunu net olarak söyleyebilirim ki; Alanyaspor ilçesi, yönetimi, teknik ekip, idari personeli ve camiası olarak inanılmaz farklı ve özel bir kulüp. Burada çok güzel 2 sene geçirdim." ifadelerin yer verdi.

İlk günden itibaren büyük destek gördüğünü belirten Salih Uçan, "Motivasyonumu, disiplinimi ve mücadelemi en üst seviyede tutarak bu formaya hizmet etmeye çalıştım, sahada terimin damlasına kadar savaştım." dedi.

EROL BULUT VE ÇAĞDAŞ ATAN'A TEŞEKKÜR
Erol Bulut ve Çağdaş Atan''a teşekkür eden Uçan, "Alanyaspor formasını güvenerek teslim eden hocalarıma çok teşekkür ediyorum. Tüm yaşadığım anılar, başarılar ve arkadaşlıklar hep kalbimin bir köşesinde yer alacak." açıklamasını yaptı.

"Formasını severek büyük bir gurur ile taşıdığım Alanyaspor'a veda ediyorum." diyen Salih Uçan, "Artık benim için bambaşka bir yolculuk başlıyor. Hakkınızı helal edin” dedi.

ADI BEŞİKTAŞ İLE ANILIYOR
Adı Beşiktaş ile anılan genç yetenek, sezon boyunca başarılı performans sergileyerek forma giydiği 35 maçta 2 gol ve 6 asist yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...