Alo Rui Costa, Gedson'u ver!

Alo Rui Costa, Gedson'u ver!

SPOR Haberleri

Geçen sezon takımda kiralık oynayan Benficalı için Milan’dan eski talebesi Rui Costa ile görüşecek olan Fatih Hoca, kendilerine kolaylık sağlanmasını isteyecek. Terim, Halil’i de yine takımda görmek istiyor

Seçimin ardından transfere yoğunlaşan Galatasaray, öncelikle geçen sezon takımda kiralık oynayan oyuncuların işini bitirmek istiyor. Bunlardan birisi bonservisi Benfica’da olan Gedson Fernandes, diğeri de Brentford’un oyuncusu olan Halil Dervişoğlu. Sarı kırmızılılar Halil için İngiliz ekibine bir yıllık kiralama bedeli olarak 1 milyon avro teklif edecek. Galatasaray ayrıca sözleşmeye yaklaşık 4 milyon avroluk satın alma opsiyonu koydurmak istiyor. Halil gibi geçen sezonun ikinci yarısında kiralık olarak forma giyen Gedson Fernandes için ise Fatih Terim araya girecek.

Tek hedef değil
Benfica’nın sportif direktörü Rui Costa, Terim’in Milan’dan talebesi. İlişkilerini kesmeyen ikilinin samimiyeti, bu transferde kilit rol oynayacak. Rui Costa’yı arayacak olan Terim, Gedson Fernandes’in bir yıl daha kiralanması için talebesinden kolaylık göstermesini isteyecek. İkilinin görüşmesi sadece Gedson özelinde olmayacak. Terim, Galatasaray ile Benfica’nın daha kapsamlı bir iş birliğine gitmesini de önerecek. Buna göre Benfica, gelecek vadeden isimleri Galatasaray’a kiralayacak, gelecek oyuncular performansını artırıp iyi bir fiyata satılırsa bundan Galatasaray da gelirler elde edecek.

BAŞKAN AÇIKLADI
Barış Yılmaz Aslan oluyor

∂ Galatasaray, TFF 1. Lig ekibi Keçiörengücü'nün sol kanat hücumcusu 21 yaşındaki Barış Alper Yılmaz transferini noktalıyor. Keçiörengücü Başkanı Sedat Tahiroğlu, Galatasaray ile prensip anlaşmasına vardıklarını ve pazartesiye günü sözleşme imzalayacaklarını açıkladı. Beşiktaş, Trabzonspor gibi takımların peşinde olduğu bu transfer için G.Saray'ın 1.5 milyon avro bonservis ücreti ve bir futbolcu vermesi bekleniyor.

Hiç kopmadılar
Galatasaray’ın yeni yönetimi, Benfica ile iş birliği anlaşması yapmak istiyor. Sarı kırmızılı kulübün yeni yönetimi Fatih Terim’in Rui Costa ile olan yakın ilişkilerinden faydalanarak Portekiz ekibiyle transfer dayanışması yapmayı planlanıyor.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...