Caulker Fenerbahçe'de

Caulker Fenerbahçe'de

SPOR Haberleri

Sarı lacivertliler bugünkü sağlık kontrolleri sonrası yeni savunmacısıyla üç yıllık sözleşme imzalayacak.

M. Emin Uluç

Yeni sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla giren F.Bahçe, Alanya ile sözleşmesi biten son yılların gözde stoperi Steven Caulker'ı kadrosuna kattı. Attila Szalai ile tandemini geçen sezon güçlendiren sarı lacivertliler bu bölgeyi önemli bir isimle daha takviye etmiş oldu. Sarı lacivertli resmî siteden dün gece taraftarlara, "Kulübümüz, İngiliz oyuncu Steven Caulker ile anlaşmaya varmıştır" müjdesi verildi.

Fonseca bekleniyor
Oyuncu bugün sağlık kontrolleri için İstanbul'a gelecek. Sonrasında da Caulker ile üç yıllık sözleşme imzalanacağı öğrenildi. Bu arada sarı lacivertliler hoca arayışında da sona geldi. Birçok aday arasından seçilen ve birkaç gün içinde duyurulması planlanan teknik direktörün Paulo Fonseca olduğu öne sürüldü. Prensip anlaşmasının imzaya dönmesiyle Fonseca ekibiyle birlikte İstanbul'a gelecek.

Fener'de mutluyum
EURO 2020'de Macaristan formasıyla gösterdiği performansı sonrası talipleri artan Attila Szalai, "Adımın büyük takımlarla anılması onur verici ama ben bunlarla yaşayan birisi değilim. Kulübümde mutluyum. F.Bahçe, istediği gibi bir teklif aldığını iletene kadar takımımda kalacağım” dedi.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...