Uçan Kartal

Uçan Kartal

SPOR Haberleri

Salih'in ilk sözleri ilginçti: “Buca'dayım, yaşım küçük. Beşiktaş'la oynuyoruz. Taraftarlar öyle bağırdı ki, 'vaov' dedim, tüylerim diken diken olmuştu...”

Murad Tamer

Beşiktaş geçen sezonun bitişiyle birlikte prensipte anlaştığı Salih Uçan'ı renklerine bağladı. Alanyaspor'daki çıkışıyla büyük kulüplerin transfer listesine giren 27 yaşındaki futbolcu siyah beyazlı şampiyonu üç yıllık imzayı dün attı. Beşiktaş'ın resmî hesabından yapılan açıklamada, "Beşiktaş'ımıza önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Salih Uçan'a 'Hoş geldin' der, başarılar dileriz" ifadesine yer verildi. Profesyonel kariyerine Bucaspor'da başlayan Salih Uçan, Fenerbahçe, Roma, Sion, Empoli ve Aytemiz Alanyaspor'da forma giydi.

40 maç 3 gol
Geçen sezon tüm kulvarlarda forma giydiği 40 maçta 3 gole imza atan Salih yeni formasıyla poz verirken bir hatırasını da anlattı. Yıldız futbolcu, "Yaşım küçük. Bucaspor'dayım. Yedeğim. Beşiktaş'ın stadında, Beşiktaş'a karşı oynuyoruz. Beşiktaş taraftarı Quaresma'ya öyle bir bağırdı ki, neredeyse kulaklarımı kapatıyordum. Vaov! dedim. Tüylerim diken diken oldu. Şimdi tüylerimin diken diken olduğu yerdeyim" sözlerini kullandı. Salih yılda 7 milyon lira kazanacak.       

GHEZZAL G.SARAY İDDİALARINI YALANLADI
Renklerim siyah beyaz

Önceki gün bir anda servis edilen, "Ghezzal, G.Saray ile anlaştı" haberleri Beşiktaşlı taraftarları üzmüştü. Siyah beyazlı yöneticiler bunun üzerine Ghezzal'ı arayarak iddiaların doğru olup olmadığını sordu. Haberi görmediğini ve şu an tatilini geçirdiği Lyon'da Beşiktaş'ın, Leicester City ile anlaşmasını beklediğini belirten Ghezzal, "Sanırım birileri ilgi toplamak için bu haberleri çıkarıyor. Ben Türkiye'de Beşiktaş'tan başka hiçbir yerde oynamayacağım. Sergen Yalçın'la tekrar çalışmak istiyorum" diyerek güvence verdi.

EMRE KOCADAĞ:
Salih'e inanıyoruz

∂ Sergen Yalçın'ın çok istediği futbolcunun imzası sonrası konuşan Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, "Salih'i bir yıldır yakından takip ediyorduk. Takıma büyük katkı yapacağına inanıyoruz. Beşiktaş'ta başarılı çizgisini sürdürecektir" ifadelerini kullandı.


 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...