Terim: Transferde hep geç kalıyoruz

Terim: Transferde hep geç kalıyoruz

SPOR Haberleri

Hemen her sezon benzer manzaraların yaşandığını söyleyen Terim, “Kimsede kusur aramıyorum. Başkan’ımız bizzat çalışıyor. Panik yapmıyoruz” dedi.

YALIMCAN SARPYEL

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Kasımpaşa maçının ardından açıklamalarda bulundu. Yönetimin elinden geleni yaptığını söyleyen Terim “Kimsede kusur aramıyorum. Transfer biraz gecikmiş olabilir, çoğu zaman gecikiyoruz. Sezon açarken transferlerin tamam olduğu bir yıl hatırlıyor musunuz? Ben hatırlamıyorum. 10 transfer yapsak da hiç yapmasak da PSV maçının garantisi yok” dedi.

Hakemlere isyan
Geçen sezon sık sık hakemleri eleştiren ve bu yüzden ceza alan Fatih Terim, aynı tutumunu dünkü özel maçta da sürdürdü. Terim, yine bir pozisyon sonrası isyan etti. Galatasaray’ın 1-0 yenik duruma düştüğü golün ardından maçın hakemi Burak Taşkınsoy’a söylenen Terim, “Şu maçı bile yönetemiyorsunuz. Stressiz bir maç. Bu karşılaşmayı yönetemezseniz hangi maçı yöneteceksiniz!” diye bağırdı.

ESKİ TAKIMINA ATTI
Aytaç Kara formunda

Galatasaray’ın yeni transferi Aytaç Kara, hazırlık maçlarında parlıyor. Dinamo Bükreş’e iki gol atan Aytaç, dün akşam da eski takımı Kasımpaşa ağlarına bir gol bırakarak sarı kırmızılıların en skorer oyuncusu oldu.

Aslan’dan gözdağı
Sezon hazırlıkları kapsamında Necmi Kadıoğlu Stadı’nda hazırlık maçında Kasımpaşa ile karşılaşan Galatasaray, sahadan 4-2’lik galibiyetle ayrıldı. Sarı kırmızılı ekibin gollerini Ömer Bayram, Oğulcan Çağlayan, Aytaç Kara ve Emre Akbaba atarken, lacivert beyazlıların golleri ise Tomas Brecka ve Ahmet Engin’den geldi. Galatasaray oyunuyla tam not aldı.


 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...