Boksör Fury ile Wilder arasındaki maçın tarihi belli oldu

Düzenleyen:
Boksör Fury ile Wilder arasındaki maçın tarihi belli oldu

SPOR Haberleri

Ezeli rakip Tyson Fury ile Deontay Wilder yeniden karşı karşıya geliyor. İkilinin ringde kozlarını paylaşacağı maçın tarihi açıklandı.

Büyük Britanyalı Tyson Fury ile ABD'li Deontay Wilder, 24 Temmuz'da Dünya Boks Konseyi (WBC) ağır sıklet kemeri için üçüncü defa bir araya gelecekti. ABD'nin Las Vegas kentinde yapılması planlanan müsbaka Fury'nin koronavirüse yakalanması sebebiyle ertelendi. Maçın yeni tarihi ise belli oldu. Söz konusu karşılaşma, 9 Ekim'de ABD'nin Los Angeles kentinde düzenlenecek.

7. RAUNTTA NAKAVT

İki boksör, ilk olarak 2 Aralık 2018'de karşılaşmış ve mücadele berabere sonuçlanmıştı. 23 Şubat 2020'de yapılan ikinci karşılaşmayı ise Fury, 7. rauntta teknik nakavtla kazanarak Dünya Boks Konseyi (WBC) kemerinin yeni sahibi olmuştu.

TEK YENİLGİ ALDI

Fury, bugüne kadar çıktığı maçlarda 30 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Tek yenilgisini 32 yaşındaki boksör karşında alan Wilder'ın, 44 karşılaşmada 42 galibiyet ve 1 de beraberliği bulunuyor.

SONRAKİ RAKİP JOSHUA

Bu maçı kazanması halinde Fury'nin, Dünya Boks Birliği (WBA), Dünya Boks Organizasyonu (WBO) ve Uluslararası Boks Federasyonu (IBF) ağır sıklet kemerlerini elinde bulunduran Büyük Britanyalı Anthony Joshua ile karşılaşması bekleniyor.



Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...