Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Messi, Fransız taraftarları bu tişört ile selamladı

Düzenleyen:
Messi, Fransız taraftarları bu tişört ile selamladı

SPOR Haberleri

Barcelona ile yollarını ayırdıktan sonra Paris Saint-Germain ile anlaşmaya varan Arjantinli yıldız Messi, Paris'e geldi. Fransız taraftarları selamlayan Messi'nin tişörtü ise dikkat çekti.

Paris Saint-Germain ile tüm koşullarda anlaşma sağladıktan sonra el sıkışan Arjantinli yıldız Lionel Messi, Paris'e geldi. Messi, havaalanında kendisini bekleyerek sevgi gösterisinde bulunan taraftarları 'Burası Paris' yazılı tişörtü ile selamladı. Geçtiğimiz günlerde 16 yıldır top koşturduğu Barcelona ile yollarını ayıran Messi'nin yeni adresi Fransız ekibi Paris Saint-Germain oldu. PSG ile prensip anlaşmasına varan 34 yaşındaki futbolcu, eşi Antonella Roccuzzo ve çocuklarıyla birlikte İspanya'dan, Fransa'nın başkenti Paris'e gitti. Messi'nin birkaç saat içinde resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

40 MİLYON EURO MAAŞ ALACAK
Messi, Paris Saint-Germain ile 2+1 yıllık sözleşme imzalayacak ve bu sözleşme karşılığında net 40 milyon euro maaş alacak. Messi'nin imza ücreti ise 25 milyon euro olacak.
Messi, Fransız taraftarları bu tişört ile selamladı
NEYMAR'DAN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM
​Neymar, Barcelona'nın ardından PSG'de de Lionel Messi ile oynayacağını sosyal medya hesabından duyurdu.
 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...