‘Beşiktaş’ta oynamak istiyorum’ demişti! Ozan Tufan’ın hayali gerçek oluyor

Düzenleyen: / Kaynak: fotomaç
‘Beşiktaş’ta oynamak istiyorum’ demişti! Ozan Tufan’ın hayali gerçek oluyor

SPOR Haberleri  / fotomaç

Mesut Özil ile kadro dışı bırakılan Ozan Tufan’ın yeni takımı belli oldu. Sezon sonunda Watford'un ligde kalması durumda İngiltere’ye dönecek olan milli futbolcu için Beşiktaş devreye girdi. Siyah-Beyazlı yönetim İngiliz ekibine kiralama teklifinde bulunacak. Ozan Tufan’ın daha önceki Beşiktaş açıklamaları ise transfer iddialarını güçlendirdi.

Fenerbahçe’de kadro dışı bırakılan Ozan Tufan, tekrardan Beşiktaş ile gündeme geldi. Siyah-Beyazlı ekibin İngiliz ekibi Watford ile görüşmelere başladığı belirtildi. 

BEŞİKTAŞ OZAN İÇİN DEVREDE 

Fotomaç'ta yer alan habere göre, Beşiktaş’ın Ozan Tufan’ı kiralamaya çalışacak. Watford küme düşerse Beşiktaş, Ozan'ın Fenerbahçe'den bonservisini bedelsiz almasını bekleyecek. Ancak o durumda da Ozan için başka takımların devreye girme ihtimali ortaya çıkabilecek.

‘Beşiktaş’ta oynamak istiyorum’ demişti! Ozan Tufan’ın hayali gerçek oluyor

“BEŞİKTAŞ’TA OYNAMAK İSTİYORUM” 

Beşiktaş ise Tufan’ı daha makul bir rakama almak için yeni bir hamle bekliyor. Ozan'ın daha önce de Beşiktaş'a yeşil ışık yaktığı belirtilmişti. Tecrübeli orta sahanın Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı'ya "Beşiktaş'ta oynamak istiyorum" dediği ifade edilmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Atakan Ensar 7 Kasım 2022 22:38

Beşiktaş şampiyonluk

Sonraki Haber Yükleniyor...