Cristiano Ronaldo'nun oğlu öldü

Düzenleyen:
Cristiano Ronaldo'nun oğlu öldü

SPOR Haberleri

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United'ın dünyaca ünlü futbolcusu Cristiano Ronaldo, yeni doğan ikizlerinden birinin vefat ettiğini açıkladı.

Dünyaca ünlü futbolcu Ronaldo'nun acı günü, oğlunu kaybetti. Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo, yeni doğan bebeklerinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Instagram paylaşımıyla duyurduğu acı haberde, yeni doğan ikizlerinden birinin vefat ettiğini paylaştı. Sosyal medya hesabından hayat arkadaşı Georgina Rodriguez ile birlikte ortak açıklama yapan 37 yaşındaki futbolcu "Yeni doğan oğlumuzu maalesef kaybettik. Çok üzüntülüyüz. Bu, bir anne ve bir babanın yaşayabileceği en büyük acı. Kızımızın doğumu, biraz da olsa şu anda bize güç, umut ve mutluluk veriyor... Canım oğlumuz, sen bizim meleğimizsin. Seni her zaman seveceğiz." dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...