Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ahmet Nur Çebi ile Beşiktaş taraftarı arasında Ali Koç gerilimi

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Ahmet Nur Çebi ile Beşiktaş taraftarı arasında Ali Koç gerilimi

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ilk kez bu kadar sinirli göründü... Yolda taraftarla karşılaşan Çebi, "Trabzon’a çok taviz veriyorsunuz" sözlerini duyunca neredeyse aracından inip kavga çıkaracaktı! Görüntüler sosyal medyada trend oldu...

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, kendi taraftarıyla tartıştı... Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde Çebi'nin aşırı sinirli halleri dikkat çekti. 

Fenerbahçe derbisine gitmek üzere yola çıkan Çebi, sıkışık trafikte bir Beşiktaş taraftarıyla karşılaştı. Beşiktaş taraftarının "Trabzon’a çok taviz veriyorsunuz" sözleri başkanı çileden çıkardı.

TARAFTARI AZARLADI

Aracının camını indiren Beşiktaş Başkanı'nın, “Ali Koç’un gazına mı geliyorsunuz? Yürü git” diyerek taraftarı azarladığı duyuldu. Başkana cevap vere taraftar ise "Hayır. Ali Koç kim başkanım ya? Böyle mi olduk şimdi, Ali Koç’cu mu olduk!” yanıtını verdi.

Görüntülerdeki Beşiktaş taraftarı Twitter'da videoyu paylaşarak "Trabzon’a çok taviz verdiniz dediğim için Beşiktaş’ın başkanı  @AhmetNCebi tarafından ali koçun gazına gelmiş DEPLASMANA gelen trol olarak adlandırıldım.Tek suçum formamdaki armayı camına yapıştırıp Beşiktaş’a sahip çıkın demek. İstifa edin" notunu düştü.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...