Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rachid Ghezzal'in futbol sohbeti

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rachid Ghezzal'in futbol sohbeti

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Beşiktaş'ın Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Cezayir Cumhurbaşkanı Abdulmecid Tebbun'a verdiği yemeğe katıldı.

Tebbun dün Türkiye'ye resmi ziyarette bulunmuş ve Erdoğan'la birlikte ortak basın toplantısı düzenlemişti. Ardından Beştepe'de bulunan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde dostluk yemeği düzenlendi. Yemeğe katılan Ghezzal, Erdoğan'la aynı masada oturdu.

KÜLLİYE'DE FUTBOL SOHBETİ

Kartal'ın yıldız ismi bu özel günden kareleri sosyal medya hesabından paylaştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rachid Ghezzal arasında bir süre futbol sohbeti yapıldığı öğrenildi. Ghezzal'e Erdoğan'ın eski bir futbolcu olduğu hatırlatıldı. Erdoğan da Cezayirli yıldıza kariyerinde başarılar diledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rachid Ghezzal'in futbol sohbeti

KONYASPOR MAÇINDA OYNAYCAK MI?

Göztepe maçında sakatlanan Ghezzal'in çekilen MR'ında herhangi bir bulguya rastlanmadığı ve Konyaspor ile oynanacak son maçta forma giyeceği öğrenildi. 30 yaşındaki futbolcu bu sezon 34 lig maçında 4 gol, 6 asistlik skor katkısı sağladı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...