A Milli Takım Almanya maçı hazırlıklarını sürdürdü

Düzenleyen: / Kaynak: İHLAS Haber Ajansı
- Güncelleme:
A Milli Takım Almanya maçı hazırlıklarını sürdürdü

SPOR Haberleri  / İHLAS Haber Ajansı

A Milli Takım 18 Kasım Cumartesi günü deplasmanda Almanya ile hazırlık maçında, 21 Kasım Salı günü ise 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu 8. maçında Cardiff’te Galler ile karşı karşıya gelecek. Milliler, karşılaşma öncesi Riva'da kampa girdi.

18 Kasım'da Berlin'de özel maçta Almanya ve 21 Kasım'da Cardiff'te 2024 Avrupa Elemeleri'nde Galler ile karşılaşacak A Milli Takım, bu karşılaşmaların hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti.

İki farklı gruba ayrılan futbolcular, video/analiz toplantılarının ardından saha çalışmaları yaptı. 14 oyuncudan oluşan ilk grup saat 15.45'te antrenmana başlarken, 15 futbolcunun yer aldığı ikinci grup ise saat 17.00'de idman sahasına çıktı.

MONTELLA TAKTİK ÇALIŞTIRDI

Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanlarda, ısınma hareketlerinin ardından pas ve taktik ağırlıklı, son bölümde ise bitiricilik üzerine çalışmalar yapıldı.

Ay-yıldızlılar, Almanya karşılaşmasının hazırlıklarını yarın saat 18.00'de yapacağı antrenmanla sürdürecek.

https://twitter.com/MilliTakimlar/status/1724472278618964309

A Milli Takım Almanya maçı hazırlıklarını sürdürdü

KAAN AYHAN: TARİHİMİZDE BİRİNCİLİK YOK

Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kaan Ayhan, 2024 Avrupa Şampiyonası’na katıldıkları için mutlu olduklarını söyleyerek şöyle devam etti:

"Tüm takım olarak rahatladık ama biz yine de Galler maçına şu hedefle gitmek istiyoruz. Yanlış hatırlamıyorsam ilk defa milli takım tarihinde gruptan 1. çıkmasını istiyoruz. Turnuva içinde şansımızı arttıracağını düşünüyoruz. Bir yandan rahatladık katıldığımız için ama bir yandan da oraya kazanmak için gideceğiz. Elimizden geldiği kadar performans olarak da devam edeceğiz.

"ALMANYA MAÇI ÖZEL OLACAK"

Biliyorsunuz hem performans olarak yeni hocayla neleri öğrendiğimizi göstermek istiyoruz. Dediğim gibi üç puanla dönmek istiyoruz. Bunun için iyi hazırlanıp, güzel bir performans sergileyeceğiz. Almanya maçı benim ve bazı arkadaşlarımı için özel oluyor. Tabii hocanın planları bizde tam net görmedik. Benim tahmin ettiğim kadarıyla birkaç yeni oyuncu ve milli takımda çok süre alamayan oyuncuları sahada göreceğiz. İkinci maçta ise daha önemli ve ciddi bir şekilde maça çıkacağız."

"ATMOSFERİ TEST ETTİK"

Galatasaray formasıyla Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih’e karşı oynayarak Almanya maçı öncesi atmosferi test ettiklerini belirten başarılı savunmacı,

“Galatasaray taraftarı ile birlikte büyük bir camiaya sahibiz. O yüzden de tabii ki desteklediler bizi o maçta. Tabii ki o atmosferi Türk Milli Takımı ile de görmek istiyoruz hepimiz. Hiç dışarıdaymışız gibi hissetmeyeceğimizi düşünüyorum. Taraftarımız için son maçlarla birlikte yeni bir umut doğdu. O yüzden de desteklerinin tam olacağını düşünüyorum. Dediğim gibi turnuvaya da iyi başlayıp, çok güzel bir atmosfer oluşturmak istiyoruz. Belki 2008’deki gibi bir hava oluşturup başarılı bir turnuva geçiririz” diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHLAS Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...