A Milli Kadın Hentbol Takımı, Tunus ve Slovakya ile hazırlık maçı oynayacak

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
A Milli Kadın Hentbol Takımı, Tunus ve Slovakya ile hazırlık maçı oynayacak

SPOR Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

EHF EURO 2024 6. Eleme Grubu maçları için hazırlıklarını sürdüren A Milli Kadın Hentbol Takımı, 22 Kasım -6 Aralık tarihleri arasında Ankara Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda kamp çalışması yürütecek. Ay-Yıldızlılar 22-29 Kasım tarihleri arasında Tunus'la ortak kamp yaparken, 1-6 Aralık tarihleri arasında da Slovakya ile ikili kamp çalışması yürütecek.

A Milli Kadın Hentbol Takımı, Tunus ve Slovakya ile kamp ve maç yapacak

Başantrenör Costica Buceschi yönetimindeki A Milli Takımımız 24 ve 28 Kasım tarihlerinde Tunus, 3 ve 5 Aralık tarihlerinde ise Slovakya milli takımları ile Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda ikişer hazırlık maçı oynayacak. Dört hazırlık maçının da başlama saati 18.00 olacak.

MAÇ KADROSU BELLİ OLDU

A Milli Kadın Hentbol Takımı'nın kamp ve maç kadrosu

Kaleci: Yaren Berfe Göker (Kastamonu Bld.), Yağmur Bembeyaz (Konyaaltı Bld.)

Sol Kanat: Beyza İrem Türkoğlu (Konyaaltı Bld.), Kübra Sarıkaya    (Armada Praxis Yalıkavak)

Sol Oyun Kurucu: Aslı İskit Çalışkan (CS Magura Cisnadie),  Diğdem Hoşgör (Konyaaltı Bld.), Ayşenur Sormaz (Üsküdar Belediyesi)

Orta Oyun Kurucu: Gülcan Tügel    (Yenimahalle Bld.), Dönegül Bozdoğan (Konyaaltı Bld.), Betül Karaaslan (Yenimahalle Bld.)

Sağ Oyun Kurucu: Beyza Karaçam    (Lokomotiv Zagreb), Zeynep Nur Ulukoz (Görele Bld.), Ece Ersöz    (Armada Praxis Yalıkavak)

Sağ Kanat: Ayşenur Kara    (Görele Bld.), Emine Gökdemir (Kastamonu Bld.)

Pivot: Büşra Işıkhan (Kastamonu Bld.), Ceren Demirçelen (Kastamonu Bld.), Sibel Gündoğdu (Üsküdar Bld.) 

Teknik Ekip: Costica Buceschi (Başantrenör), M.Serkan İnci (Antrenör), Yeliz Yılmaz (Antrenör), Ragıp Demirman (Kaleci Antrenörü), İlker Kurtulmuş (Sportif Performans  Antrenörü), Taha Yeşiltepe (Fizyoterapist), Bora Serter (A Milli Takım Menajeri)

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...