Abdülkerim Bardakçı Siyah-Beyaz'ı giydi, milli stoper Beşiktaş'a doğru

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Abdülkerim Bardakçı Siyah-Beyaz'ı giydi, milli stoper Beşiktaş'a doğru

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Beşiktaş ile Konyaspor arasında Abdülkerim Bardakçı pazarlıkları devam ederken 27 yaşındaki stoper siyah-beyaz kıyafetleriyle poz verdi.

Beşiktaş'ın transfer gündemindeki Konyaspor'un milli stoperi Abdülkerim Bardakçı, Siyah-Beyaz'ı giydi... Sezonun ardından tatilinin ailesiyle birlikte Bodrum'da geçiren 27 yaşındaki stoper, Instagram hesabından siyah gömlek ve beyaz şortlu bir fotoğraf paylaştı. Beşiktaş taraftarları fotoğrafın altına hoş geldin yorumları yağdırdı.

KALBİ BEŞİKTAŞ İÇİN ÇARPIYOR

Konyaspor'da kaptanlığa kadar yükselen ve 4.2 milyon euroluk piyasa değeriyle takımın en pahalı isimlerinden olan Abdülkerim Bardakçı için Fenerbahçe ile Galatasaray da devrede ancak başarılı futbolcu ve ailesi Beşiktaş'a gelmek istiyor.

TRT Spor'a konuşan Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen de bu ilgiyi doğruladı. Özgökçen, "Abdülkerim özellikle bu sene çok üstün performans sergiledi. Kendisiyle gurur duyuyoruz. Galatasaray , Beşiktaş , Fenerbahçe dışında yurtdışından da teklifler var. Fransa'dan talibi var" dedi.

Abdülkerim Bardakçı Siyah-Beyaz'ı giydi, milli stoper Beşiktaş'a doğru

İLHAN PALUT'A VEDA ETTİ

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut ise futbolcusunun geleceğiyle ilgili sorulan bir soruya "Kalıyor" yanıtını verememişti. Abdülkerim'in hocasıyla bir ayrılık konuşması yaptığı ve "Hocam Beşiktaş beni çok istiyor, ailem ve ben de Beşiktaş'ı istiyoruz. Kulübüme para kazandırarak gitmek istiyorum. Konya benim yuvam ama hayallerimde Beşiktaş var" dediği öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...