Gol makinesi Aboubakar rekor peşinde

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Gol makinesi Aboubakar rekor peşinde

SPOR Haberleri  / HABER MERKEZİ

Konya’da fileleri sarsıp ligde toplam 43 gole ulaşan Kamerunlu yıldız, 57 gollü Bobo’yu geçip Beşiktaş tarihinin en skorer yabancısı olmak istiyor

MURAD TAMER'İN HABERİ - Konya deplasmanında aldığı galibiyetle üzerindeki kara bulutları biraz olsun dağıtan Beşiktaş’ta Vincent Aboubakar gözünü rekora dikti. Konya’da skoru 2-0’a getiren golü atan Kamerunlu yıldızı, Beşiktaş tarihinin ligde en çok fileleri havalandıran yabancı oyuncusu olma yolunda ilerliyor. Siyah beyazlı formayla toplamda 43 defa ağları sarsan Aboubakar, 42 gollü Filip Holosko’yu geride bırakıp en golcü ikinci yabancı futbolcu ünvanını eline geçirdi.

ÜÇTE ÜÇ YAPTI

Beşiktaş’ta dördüncü sezonunu yaşayan Aboubakar’ın yeni hedefi ligde 57 golü olan Bobo’yu geride bırakıp Beşiktaş tarihinin en golcü yabancı futbolcusu olmak. Yıldız golcünün bu rekoru kırarak Beşiktaş tarihine geçmeyi çok istediği öğrenildi. Süper Lig’de oynadığı son üç maçta da fileleri sarsan Aboubakar, bir de asist yapma başarısı gösterdi. UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde de bu sezon 7 maça çıkan Vincent Aboubakar 5 gol, 2 asistlik skor katkısı verdi.

FORMAYI BIRAKMAM

Beşiktaş’ın şampiyonluğa ulaştığı 2020-21 sezonunda kaleyi koruyan Ersin Destanoğlu’nu hırs bastı. Mert Günok’un sakatlığı sebebiyle son iki maçta şans bulan genç file bekçisinin formayı bir daha kaptırmamakta kararlı olduğu öğrenildi. Bu sezon forma giydiği iki maçta kalesinde iki gol gören 22 yaşındaki Ersin’in, Lugano ile oynanacak UEFA Konferans Ligi maçına da ilk 11’de çıkması bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...