Acun Ilıcalı o anı paylaştı, slogana gönderme yaptı: Topun bir hayali vardı

Düzenleyen:
Acun Ilıcalı o anı paylaştı, slogana gönderme yaptı: Topun bir hayali vardı

SPOR Haberleri

Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City, kötü gidişata son vererek deplasmanda Coventry City'i 2-0 mağlup etti. Mücadeleye damga vuran pozisyon karşılaşmanın 84'üncü dakikasında gelirken, Ilıcalı bu pozisyonla ilgili paylaşımda bulundu.

Acun Ilıcalı'nın satın aldığı İngiltere Championship ekibi Hull City'de kötü gidişat sona eriyor. Son 5 maçta 2 galibiyet alan İngiliz ekibi, deplasmanda Coventry City'e konuk oldu. 37'nci hafta mücadelesinden 4'üncü dakikada Smallwood ve 28'inci dakikada Longman ile kaydettiği gollerle 2-0 galip ayrılan ekip, puanını 41'e yükseltti.

Küme düşme hattının üzerinde yer alan Hull City, aldığı kritik galibiyet ile bir nebze olsun nefes alırken, mücadeleye 84'üncü dakikada meydana gelen pozisyon damga vurdu. Coventry'de Maatsen'in ceza sahası içinden yaptığı vuruşta top boş kaleye doğru giderken Hull City futbolcusu Greaves topa önce sırtıyla sonra da kafasıyla müdahale edip golü engelledi.

GOL ÇİZGİSİ TEKNOLOJİSİ 'GOL YOK' DEDİ

Pozisyon sonrası 'gol çizgisi teknolojisi'nden alınan görüntüye göre topun çok az bir kısmının çizginin üzerinde olduğu ve pozisyonun gol olmadığı kesinleşti.

"TOPUN HAYALİ VARDI"

Maçtan sonra kritik pozisyonla ilgili paylaşım yapan Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, pozisyonun görüntüsünü paylaşıp, 'The ball had a dream' yani 'Topun bir hayali vardı' ifadelerini kullandı. Ilıcalı, bu paylaşımıyla Hull City taraftarının kendisi için kullandığı 'Acun had a dream' (Acun'un bir hayali vardı) sloganına gönderme yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...