Acun Ilıcalı'den Hull City taraftarlarına deplasman jesti; sezon sonuna kadar ücretsiz ulaşım

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Acun Ilıcalı'den Hull City taraftarlarına deplasman jesti; sezon sonuna kadar ücretsiz ulaşım

SPOR Haberleri

Türk iş insanı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekiplerinden Hull City, sezon sonuna kadar deplasman maçlarına taraftarlarını ücretsiz olarak götüreceğini duyurdu. Ilıcalı, Türkiye'de yıllardır uygulanan "bedava otobüs" sistemini İngiltere'ye de taşımış oldu.

İngiltere Championship'te 33 puanla 16. sırada bulunan Hull City, taraftarlarına unutamayacakları bir jest yapmaya karar verdi. İngiliz ekibinin Türk patronu Acun Ilıcalı, sezon sonuna kadar deplasman maçlarına taraftarlarını ücretsiz olarak götürecek

İngiliz kulüpten yapılan yazılı açıklamada, "Hull City, kulüp sahibi Acun Ilıcalı'nın sezonunun geri kalanında tüm taraftarlar için deplasman maçlarına otobüs yolculuğunun ücretsiz olacağını doğruladığını duyurmaktan mutluluk duyuyor." ifadeleri yer aldı.

ACUN ILICALI'DAN KALPLERE YATIRIM

Açıklamada Ilıcalı, "Taraftarlarımızı şimdi desteklemek istiyorum çünkü gelecekte daha iyi zamanlar olduğunda kulübü sahada olduğu kadar saha dışında da destekleyeceklerini biliyorum." sözlerini kullandı.

Uzun süreli tren grevleri ve artan yaşam maliyetleri sebebiyle bu kararı aldıklarını açıklayan Ilıcalı, “Geldiğimiz günden bu yana taraftarımızın desteği muhteşemdi. Biz de bu desteklerine kayıtsız kalmadık ve bu kararı aldık." değerlendirmesinde bulundu.

https://twitter.com/HullCity/status/1610939287502987264   

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...